Langkau ke kandungan utama

Komisen Kakikedai.com

Ada peluang terus rebut, tak fikir sangat berapa diberikan, berapa yang dapat. Asalkan ia merupakan perkara yang baik boleh dikongsikan dan pada masa yang sama beri kelebihan, terus sahaja saya rembat. Saya daftar percuma dengan KakiKedai.com; dan terus buat komisen. Satu lagi program affiliate yang saya syorkan kepada anda.

Komisen Kakikedai.com

Bukan beribu, beratus ringgit ... cuma ringgit-ringgit je, jadilah buat permulaan. Usaha yang saya buat pun sikit sahaja. Ini komisen yang telah saya dapat menerusi Kakikedai.com:
Ini adalah komisen beberapa hari setelah saya sertai, dengan daftar percuma di sini - bit.ly/1fNSiU1

Dan ini adalah komisen yang masuk ke email saya:
Ia antara komisen mudah yang boleh anda dapat memandangkan ia membayar untuk Pay-Per-Lead. Ini bermakna, anda tidak perlu jual apa-apa, hanya promosikan link anda, mereka daftar ... dan anda dapat komisen ..mudah sangat kan?

Daftar percuma di sini - bit.ly/1fNSiU1

Dan sebagai tambahan, anda juga boleh join sebagai AgenAffiliate.com; ini juga daftar percuma.




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. alhamdulilah.. rezeki dari internet..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. thanks sharing..

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum...bro HH,

    makin meriah dan maju dengan program affiliate.. moga sukses selalu,

    mselim3

    BalasPadam
  4. banyak juga program affiliate ni sebenarnya..thanks sbb berkongsi info bro

    BalasPadam
  5. bagus nie, thanks

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…