Langkau ke kandungan utama

Tersenarai 50 Blog Terbaik Untuk Dikunjungi

Oh terima kasih kepada tuan punya blog kerana menyenaraikan blog ini sebagai 50 blog terbaik untuk dikunjungi. Tak sangka pula boleh disenaraikan walhal banyak lagi blog hebat dan mantap yang jauh lebih baik daripada apa yang dipersembahkan di sini.

Saya berterima kasih dan bersyukur kerana semakin ramai yang berkunjung ke blog ini sebagai salah satu panduan untuk mereka mengetahui ilmu blogging. Ilmu blog saya tidak banyak, tetapi saya cuba berkongsi apa yang saya telah tahu, belajar dan eksperimentasi.

Ya, mungkin ada tips dan panduan itu telah lapuk dan tidak boleh dipakai - mengikut pendapat sesetengah blogger, tetapi tidak salah untuk kongsi kerana adaptasi sesuatu panduan oleh seseorang blogger itu mungkin berlainan.

50 Blog Terbaik Untuk Dikunjungi

Tersenarai sebagai antara 50 blog terbaik memang membanggakan, tetapi tidak selayak mana jika mahu dibandingkan dengan ramai lagi blogger berkebolehan hebat. Malah, banyk blog yang disenaraikan dengan blog ini merupakan inspirasi dan aspirasi saya.
OHBlogger - 50 blog yang terbaik untuk dikunjungi


Apapun, jelas nyata, segala kemungkinan ini adalah dek kerana sokongan ramai blogger terutama blogger baru yang tak jemu menghubungi saya menerusi Facebook, email, twitter mahupun talian telefon untuk memohon bantuan nasihat dan pedoman bagi mereka hasilkan blog yang baik.

Alhamdulillah, mana yang dapat saya bantu, saya akan bantu tetapi harus tahu, saya juga punyai pancaindera sebanyak yang anda ada, tidak lebih dan alhamdulillah, tidak kurang. Masa yang ada juga tidak lebih daripada orang lain, tetap 24 jam.

Terima kasih kepada KakiBlog menyenaraikan blog www.hasrulhassan.com ini sebagai salah satu blog terbaik untuk dikunjungi.

Untuk ketahui senarai lengkap blog-blog terpilih, anda boleh baca entri ini - 50 Blog yang Terbaik untuk Dikunjungi - KakiBlog




Komen

  1. Tahniah HH, saya setuju blog HH tersenarai

    BalasPadam
  2. wahhh.. tahniah.. blog HH memang awesome pon :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Tak sangka ada yang menilai blog ini.

      Padam
  3. tahiah bro HH..terbaik lah..:D

    BalasPadam
  4. tahniah.. kak liza razak pun ada. hebat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Liza razak .. satu nama cukup besar tu.

      Padam
  5. wow tahniah..semakin dikenali ramai..

    BalasPadam
  6. untung la sapa2 yg terpilih.. huhu.. bilakah blog ku tersenarai (in dream only.. kiki)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak kerja keras dah dibuat ni. Apapun sesiapa pun leh berjaya.

      Padam
  7. Tahniah.. Susah jugak nak increased traffic blog nie... Kene rajin sesangat!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang betul. Bukan sesuatu yang mudah.

      Padam
  8. ok. mari jalan ramai-ramai ke blog mereka.

    BalasPadam
  9. tahniah bro HH..bilelah blog m3h nak tersenarai..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah, satu hari nanti.

      Padam
  10. Tahniah HH....memang blog HH layak untuk tersenarai...sis pun selalu masuk disini untuk belajar jadi macam HH..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, saya memang perasan sis sering masuk dan komen. Saya tak lupa.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.