Langkau ke kandungan utama

Tersenarai 50 Blog Terbaik Untuk Dikunjungi

Oh terima kasih kepada tuan punya blog kerana menyenaraikan blog ini sebagai 50 blog terbaik untuk dikunjungi. Tak sangka pula boleh disenaraikan walhal banyak lagi blog hebat dan mantap yang jauh lebih baik daripada apa yang dipersembahkan di sini.

Saya berterima kasih dan bersyukur kerana semakin ramai yang berkunjung ke blog ini sebagai salah satu panduan untuk mereka mengetahui ilmu blogging. Ilmu blog saya tidak banyak, tetapi saya cuba berkongsi apa yang saya telah tahu, belajar dan eksperimentasi.

Ya, mungkin ada tips dan panduan itu telah lapuk dan tidak boleh dipakai - mengikut pendapat sesetengah blogger, tetapi tidak salah untuk kongsi kerana adaptasi sesuatu panduan oleh seseorang blogger itu mungkin berlainan.

50 Blog Terbaik Untuk Dikunjungi

Tersenarai sebagai antara 50 blog terbaik memang membanggakan, tetapi tidak selayak mana jika mahu dibandingkan dengan ramai lagi blogger berkebolehan hebat. Malah, banyk blog yang disenaraikan dengan blog ini merupakan inspirasi dan aspirasi saya.
OHBlogger - 50 blog yang terbaik untuk dikunjungi


Apapun, jelas nyata, segala kemungkinan ini adalah dek kerana sokongan ramai blogger terutama blogger baru yang tak jemu menghubungi saya menerusi Facebook, email, twitter mahupun talian telefon untuk memohon bantuan nasihat dan pedoman bagi mereka hasilkan blog yang baik.

Alhamdulillah, mana yang dapat saya bantu, saya akan bantu tetapi harus tahu, saya juga punyai pancaindera sebanyak yang anda ada, tidak lebih dan alhamdulillah, tidak kurang. Masa yang ada juga tidak lebih daripada orang lain, tetap 24 jam.

Terima kasih kepada KakiBlog menyenaraikan blog www.hasrulhassan.com ini sebagai salah satu blog terbaik untuk dikunjungi.

Untuk ketahui senarai lengkap blog-blog terpilih, anda boleh baca entri ini - 50 Blog yang Terbaik untuk Dikunjungi - KakiBlog





Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tahniah HH, saya setuju blog HH tersenarai

    BalasPadam
  2. wahhh.. tahniah.. blog HH memang awesome pon :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Tak sangka ada yang menilai blog ini.

      Padam
  3. tahiah bro HH..terbaik lah..:D

    BalasPadam
  4. tahniah.. kak liza razak pun ada. hebat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Liza razak .. satu nama cukup besar tu.

      Padam
  5. wow tahniah..semakin dikenali ramai..

    BalasPadam
  6. untung la sapa2 yg terpilih.. huhu.. bilakah blog ku tersenarai (in dream only.. kiki)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak kerja keras dah dibuat ni. Apapun sesiapa pun leh berjaya.

      Padam
  7. Tahniah.. Susah jugak nak increased traffic blog nie... Kene rajin sesangat!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang betul. Bukan sesuatu yang mudah.

      Padam
  8. ok. mari jalan ramai-ramai ke blog mereka.

    BalasPadam
  9. tahniah bro HH..bilelah blog m3h nak tersenarai..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah, satu hari nanti.

      Padam
  10. Tahniah HH....memang blog HH layak untuk tersenarai...sis pun selalu masuk disini untuk belajar jadi macam HH..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, saya memang perasan sis sering masuk dan komen. Saya tak lupa.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…