21 Ogos 2013

Tersenarai 50 Blog Terbaik Untuk Dikunjungi

Oh terima kasih kepada tuan punya blog kerana menyenaraikan blog ini sebagai 50 blog terbaik untuk dikunjungi. Tak sangka pula boleh disenaraikan walhal banyak lagi blog hebat dan mantap yang jauh lebih baik daripada apa yang dipersembahkan di sini.

Saya berterima kasih dan bersyukur kerana semakin ramai yang berkunjung ke blog ini sebagai salah satu panduan untuk mereka mengetahui ilmu blogging. Ilmu blog saya tidak banyak, tetapi saya cuba berkongsi apa yang saya telah tahu, belajar dan eksperimentasi.

Ya, mungkin ada tips dan panduan itu telah lapuk dan tidak boleh dipakai - mengikut pendapat sesetengah blogger, tetapi tidak salah untuk kongsi kerana adaptasi sesuatu panduan oleh seseorang blogger itu mungkin berlainan.

50 Blog Terbaik Untuk Dikunjungi

Tersenarai sebagai antara 50 blog terbaik memang membanggakan, tetapi tidak selayak mana jika mahu dibandingkan dengan ramai lagi blogger berkebolehan hebat. Malah, banyk blog yang disenaraikan dengan blog ini merupakan inspirasi dan aspirasi saya.
OHBlogger - 50 blog yang terbaik untuk dikunjungi


Apapun, jelas nyata, segala kemungkinan ini adalah dek kerana sokongan ramai blogger terutama blogger baru yang tak jemu menghubungi saya menerusi Facebook, email, twitter mahupun talian telefon untuk memohon bantuan nasihat dan pedoman bagi mereka hasilkan blog yang baik.

Alhamdulillah, mana yang dapat saya bantu, saya akan bantu tetapi harus tahu, saya juga punyai pancaindera sebanyak yang anda ada, tidak lebih dan alhamdulillah, tidak kurang. Masa yang ada juga tidak lebih daripada orang lain, tetap 24 jam.

Terima kasih kepada KakiBlog menyenaraikan blog www.hasrulhassan.com ini sebagai salah satu blog terbaik untuk dikunjungi.

Untuk ketahui senarai lengkap blog-blog terpilih, anda boleh baca entri ini - 50 Blog yang Terbaik untuk Dikunjungi - KakiBlog




Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

21 Komen

Tahniah HH, saya setuju blog HH tersenarai

wahhh.. tahniah.. blog HH memang awesome pon :)

tahiah bro HH..terbaik lah..:D

tahniah.. kak liza razak pun ada. hebat..

wow tahniah..semakin dikenali ramai..

untung la sapa2 yg terpilih.. huhu.. bilakah blog ku tersenarai (in dream only.. kiki)

Tahniah.. Susah jugak nak increased traffic blog nie... Kene rajin sesangat!! :)

ok. mari jalan ramai-ramai ke blog mereka.

tahniah bro HH..bilelah blog m3h nak tersenarai..hehe

Tahniah HH....memang blog HH layak untuk tersenarai...sis pun selalu masuk disini untuk belajar jadi macam HH..;)

Terima kasih. Tak sangka ada yang menilai blog ini.

Liza razak .. satu nama cukup besar tu.

Banyak kerja keras dah dibuat ni. Apapun sesiapa pun leh berjaya.

Memang betul. Bukan sesuatu yang mudah.

Ya, saya memang perasan sis sering masuk dan komen. Saya tak lupa.

In Sha Allah, satu hari nanti.


EmoticonEmoticon