Tersenarai 50 Blog Terbaik Untuk Dikunjungi

Oh terima kasih kepada tuan punya blog kerana menyenaraikan blog ini sebagai 50 blog terbaik untuk dikunjungi. Tak sangka pula boleh disenaraikan walhal banyak lagi blog hebat dan mantap yang jauh lebih baik daripada apa yang dipersembahkan di sini.

Saya berterima kasih dan bersyukur kerana semakin ramai yang berkunjung ke blog ini sebagai salah satu panduan untuk mereka mengetahui ilmu blogging. Ilmu blog saya tidak banyak, tetapi saya cuba berkongsi apa yang saya telah tahu, belajar dan eksperimentasi.

Ya, mungkin ada tips dan panduan itu telah lapuk dan tidak boleh dipakai - mengikut pendapat sesetengah blogger, tetapi tidak salah untuk kongsi kerana adaptasi sesuatu panduan oleh seseorang blogger itu mungkin berlainan.

50 Blog Terbaik Untuk Dikunjungi

Tersenarai sebagai antara 50 blog terbaik memang membanggakan, tetapi tidak selayak mana jika mahu dibandingkan dengan ramai lagi blogger berkebolehan hebat. Malah, banyk blog yang disenaraikan dengan blog ini merupakan inspirasi dan aspirasi saya.
OHBlogger - 50 blog yang terbaik untuk dikunjungi


Apapun, jelas nyata, segala kemungkinan ini adalah dek kerana sokongan ramai blogger terutama blogger baru yang tak jemu menghubungi saya menerusi Facebook, email, twitter mahupun talian telefon untuk memohon bantuan nasihat dan pedoman bagi mereka hasilkan blog yang baik.

Alhamdulillah, mana yang dapat saya bantu, saya akan bantu tetapi harus tahu, saya juga punyai pancaindera sebanyak yang anda ada, tidak lebih dan alhamdulillah, tidak kurang. Masa yang ada juga tidak lebih daripada orang lain, tetap 24 jam.

Terima kasih kepada KakiBlog menyenaraikan blog www.hasrulhassan.com ini sebagai salah satu blog terbaik untuk dikunjungi.

Untuk ketahui senarai lengkap blog-blog terpilih, anda boleh baca entri ini - 50 Blog yang Terbaik untuk Dikunjungi - KakiBlog




{ 21 comments.. read them below or add one }

Ainim Suju Ainim Suju August 21, 2013
Tahniah HH, saya setuju blog HH tersenarai
ainulaqma ainulaqma August 21, 2013
wahhh.. tahniah.. blog HH memang awesome pon :)
Fizi Zaidi Fizi Zaidi August 21, 2013
tahiah bro HH..terbaik lah..:D
Cinta hazanis Cinta hazanis August 21, 2013
tahniah.. kak liza razak pun ada. hebat..
cahaya air cahaya air August 21, 2013
wow tahniah..semakin dikenali ramai..
mama maman aka yana mama maman aka yana August 21, 2013
untung la sapa2 yg terpilih.. huhu.. bilakah blog ku tersenarai (in dream only.. kiki)
Mazatul Azura Muhamad Mazatul Azura Muhamad August 21, 2013
Tahniah.. Susah jugak nak increased traffic blog nie... Kene rajin sesangat!! :)
Encik Bakul Encik Bakul August 21, 2013
ok. mari jalan ramai-ramai ke blog mereka.
fairus mohamad noor fairus mohamad noor August 21, 2013
tahniah bro HH..bilelah blog m3h nak tersenarai..hehe
Hanny Abdullah Hanny Abdullah August 21, 2013
Tahniah HH....memang blog HH layak untuk tersenarai...sis pun selalu masuk disini untuk belajar jadi macam HH..;)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 21, 2013
Terima kasih. Tak sangka ada yang menilai blog ini.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 21, 2013
Liza razak .. satu nama cukup besar tu.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 21, 2013
Banyak kerja keras dah dibuat ni. Apapun sesiapa pun leh berjaya.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 21, 2013
Memang betul. Bukan sesuatu yang mudah.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 21, 2013
Ya, saya memang perasan sis sering masuk dan komen. Saya tak lupa.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 21, 2013
In Sha Allah, satu hari nanti.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.