Langkau ke kandungan utama

Senarai Rancangan Menarik TV3 Syawal 2013

As-Salam. Sekadar nak berkongsi kepada mereka yang mungkin nak tahu apakah rancangan menarik di TV3 sepanjang Syawal 2013. Saya pasti akan ada sesetengah yang duduk mengadap depan televisyen. Lagipun, ini adalah salah satu cara untuk buat anak-anak diam ketika kita sibuk melayan tetamu yang hadir ..hehehehe...

Senarai Rancangan Menarik TV3 Syawal 2013

Ada beberapa telemovie dan cerita masuk panggung yang disediakan oleh TV3. Antara telefilem atau movie menarik pada malam raya yang disediakan oleh TV3 adalah Karlos Bolos, Setia Hujung Nyawa, Kongsi, Ngankung, Khurafat, dan juga Adnan Balik Raya.

Senarai Telemovie Menarik Raya 2013 di TV3

Baiklah, selamat menonton di Aidilfitri 2013. Tetapi jangan lupa, bahawa Syawal bukan bulan untuk berseronok sakan ye, tetapi bulan untuk kembali eratkan silaturrahim sesama kita, sambil mohon maaf dan buka lembaran sejarah baru yang bersih antara dua.

Bersederhana dan pastikan bahawa apa yang telah anda peroleh di Ramadan tidak disia-siakan dengan perbuatan anda di Syawal, in Sha Allah.

Oh ya, anda boleh juga muat turun atau download senarai rancangan menarik ini di sini - Download Rancangan TV3 Sempena Aidilfitri 2013.

Komen

  1. salam HH..dulu masa sekolah2 rajin jugak dok salin rancangan untuk hari raya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaa... ehh samalah kita .... jenis malas nak gi umah orang, tapi salin citer kartun la .. hahahaha

      Padam
  2. acara Zarul umbrella di TV mana ya kalau di TV3 bolehlah aku tonton kat TV di rumah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada ehh? HMm ... kena tunggu Zarul beritahu dalam blog.

      Padam
  3. thanks for sharing HH..yg Segmen Anugerah Syawal minggu kedua tu cam best je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm nampak cam best. :) Tapi kena ingat apa tujuan Syawal tu ehh.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.