As-Salam. Sekadar nak berkongsi kepada mereka yang mungkin nak tahu apakah rancangan menarik di TV3 sepanjang Syawal 2013. Saya pasti akan ada sesetengah yang duduk mengadap depan televisyen. Lagipun, ini adalah salah satu cara untuk buat anak-anak diam ketika kita sibuk melayan tetamu yang hadir ..hehehehe...

Senarai Rancangan Menarik TV3 Syawal 2013

Ada beberapa telemovie dan cerita masuk panggung yang disediakan oleh TV3. Antara telefilem atau movie menarik pada malam raya yang disediakan oleh TV3 adalah Karlos Bolos, Setia Hujung Nyawa, Kongsi, Ngankung, Khurafat, dan juga Adnan Balik Raya.

Senarai Telemovie Menarik Raya 2013 di TV3

Baiklah, selamat menonton di Aidilfitri 2013. Tetapi jangan lupa, bahawa Syawal bukan bulan untuk berseronok sakan ye, tetapi bulan untuk kembali eratkan silaturrahim sesama kita, sambil mohon maaf dan buka lembaran sejarah baru yang bersih antara dua.

Bersederhana dan pastikan bahawa apa yang telah anda peroleh di Ramadan tidak disia-siakan dengan perbuatan anda di Syawal, in Sha Allah.

Oh ya, anda boleh juga muat turun atau download senarai rancangan menarik ini di sini - Download Rancangan TV3 Sempena Aidilfitri 2013.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

6 Komen

salam HH..dulu masa sekolah2 rajin jugak dok salin rancangan untuk hari raya..

Reply

acara Zarul umbrella di TV mana ya kalau di TV3 bolehlah aku tonton kat TV di rumah

Reply

thanks for sharing HH..yg Segmen Anugerah Syawal minggu kedua tu cam best je

Reply

Hahahaa... ehh samalah kita .... jenis malas nak gi umah orang, tapi salin citer kartun la .. hahahaha

Reply

Ada ehh? HMm ... kena tunggu Zarul beritahu dalam blog.

Reply

Hmm nampak cam best. :) Tapi kena ingat apa tujuan Syawal tu ehh.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.