Langkau ke kandungan utama

Senarai Rancangan Menarik TV3 Syawal 2013

As-Salam. Sekadar nak berkongsi kepada mereka yang mungkin nak tahu apakah rancangan menarik di TV3 sepanjang Syawal 2013. Saya pasti akan ada sesetengah yang duduk mengadap depan televisyen. Lagipun, ini adalah salah satu cara untuk buat anak-anak diam ketika kita sibuk melayan tetamu yang hadir ..hehehehe...

Senarai Rancangan Menarik TV3 Syawal 2013

Ada beberapa telemovie dan cerita masuk panggung yang disediakan oleh TV3. Antara telefilem atau movie menarik pada malam raya yang disediakan oleh TV3 adalah Karlos Bolos, Setia Hujung Nyawa, Kongsi, Ngankung, Khurafat, dan juga Adnan Balik Raya.

Senarai Telemovie Menarik Raya 2013 di TV3

Baiklah, selamat menonton di Aidilfitri 2013. Tetapi jangan lupa, bahawa Syawal bukan bulan untuk berseronok sakan ye, tetapi bulan untuk kembali eratkan silaturrahim sesama kita, sambil mohon maaf dan buka lembaran sejarah baru yang bersih antara dua.

Bersederhana dan pastikan bahawa apa yang telah anda peroleh di Ramadan tidak disia-siakan dengan perbuatan anda di Syawal, in Sha Allah.

Oh ya, anda boleh juga muat turun atau download senarai rancangan menarik ini di sini - Download Rancangan TV3 Sempena Aidilfitri 2013.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. salam HH..dulu masa sekolah2 rajin jugak dok salin rancangan untuk hari raya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaa... ehh samalah kita .... jenis malas nak gi umah orang, tapi salin citer kartun la .. hahahaha

      Padam
  2. acara Zarul umbrella di TV mana ya kalau di TV3 bolehlah aku tonton kat TV di rumah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada ehh? HMm ... kena tunggu Zarul beritahu dalam blog.

      Padam
  3. thanks for sharing HH..yg Segmen Anugerah Syawal minggu kedua tu cam best je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm nampak cam best. :) Tapi kena ingat apa tujuan Syawal tu ehh.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …