Hanya Kerana Bekalan Air Tiada

Air. Hari tu saya dah cakap betapa pentingnya air untuk manusia. Dan tengok, sa…

Tawaran Menjadi Agen Kutipan Cukai LHDN

Adakah anda berminat untuk menjadi agen kutipan cukai Lembaga Hasil Dalam Neger…

Video Pernikahan Diana Amir - Habib Abd Rahman

Tahniah, tahniah, tahniah kepada pasangan sejoli sama cantik, sama kacak, sama …

Candy Crush - Permainan Yang Bahaya!

Dah lama saya tak main Candy Crush, tersekat di level 103 kalau tak silap. Perm…

Mengapa Lelaki Pakistan 'Cinta' Wanita Malaysia?

Lelaki Pakistan memang kacak, saya sendiri tak nafikan. Errkkk .. ehh, apa pand…

Nilai #20sen Yang Semakin Disedari

Dulu, orang tak ambil kesah pun mengenai nilai 20 sen ini. Ironinya dalam dunia…

Semasa Hodoh Bertudung, Dah Cantik Dedah Semua

Alahai alahai ... ini satu isu, dan bagi saya satu penyakit yang perlu dibanter…

Blogger Dipersalahkan Kerana KL Gangster 2

Sejak menjadi seorang bapa, agak kurang saya meneliti soal dunia hiburan tanaha…

Senarai Barang Kawalan Bawah Akta Kawalan Bekalan 1961

As-Salam. Apabila tiba musim perayaan, perkara atau isu yang sering dibangkitka…

Penipuan RHB

As-Salam. Modus operandi tetap sama, mereka menggunakan pendekatan menghubungi …

Hina Islam - Tindakan Perlu Lebih Tegas Dari Hina Agong

As-Salam. Saya bukan mahu menyemarakkan api kebencian, tetapi mahu keadilan dic…

Laman Web Lucah Papar Foto Pelakon Tak Berbaju

As-Salam. Kasihan pelakon ini apabila gambarnya dieksploitasi oleh sesetengah …

Apa Ada di Dalam Kaabah? | Video Pilihan

As-Salam. Lama sudah nak buat paparan ini di dalam blog, cuma menantikan waktu…

Semak Keputusan SPM 2012 mySMS Online

As-Salam. Semak keputusan SPM (Sijil Pelajaran Malaysia) 2012 secara online mu…

Blogger Bekas Ratu Cantik Dedah Jenayah Kasanova di Facebook

As-Salam. Sebenarnya HH dah lama peram cerita ini. Cuma tak ada idea nak olah …

Piala AFF Suzuki | Dulu Piala Jenama Arak Singapura

As-Salam. Harimau Malaya - gelaran diberikan buat skuad bolasepak kebangsaan k…

Apabila Nur Fazura Seksi Kini Bertudung Labuh ...

As-Salam. Semakin ramai selebriti terutama artis wanita yang kini berhijrah. D…

Pendaftaran dan Semakan Permohonan Kemasukan Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia

As-Salam. Lagi informasi untuk keperluan bagi anak-anak yang mencari hala tuju…

Permohonan Persekolahan Keperluan Khas Bagi Tingkatan 1 dan 4

As-Salam. Sedikit info untuk dikongsikan kepada yang memerlukan, permohonan ke…

4 Foto Pierre Andre Bertabligh

As-Salam. Tabligh itu menyampaikan, dan apa yang telah pelakon dan pengarah be…