Anda terlibat dengan Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) untuk jawatan Pembantu Pegawai Belia dan Sukan gred S19? Jika ya, saya nak kongsikan satu ebook percuma yang merupakan preview copy untuk ebook pakej rujukan peperiksaan ini.

Saya difahamkan ramai calon yang mencari rujukan dan contoh soalan yang sesuai untuk persediaan peperiksaan online ini yang dijangka akan diadakan pada 6 Ogos 2021. Peperiksaan ini adalah merupakan ujian penilaian kepada calon samada benar-benar layak untuk menjawat jawatan ini sebelum terpilih ke peringkat seterusnya, iaitu temuduga.

Percuma - Preview Ebook Rujukan PSEE Pembantu Pegawai Belia dan Sukan S19


Jika anda salah seorang calon yang dipanggil untuk menjalani peperiksaan (PSEE) online ini pada Ogos, anda boleh gunakan ebook rujukan ini sebagai panduan untuk menjawab soalan peperiksaan itu kelak. Rujukan ini adalah merupakan rujukan yang telah dikemaskini dan disesuaikan dengan keperluan perjawatan S19.

Ia disusun dengan penerangan berkaitan jawatan, tips peperiksaan selain contoh-contoh soalan peperiksaan khusus disesuaikan untuk kegunaan calon PSEE Pembantu Pegawai Belia dan Sukan gred S19. Ia merupakan rujukan yaang telah dikemaskini berdasarkan kepada peperiksaan online gred S29 untuk jawatan yang lebih kurang sama sebelum ini.

Rujukan ini telah disediakan oleh Tim Infokerjaya - satu-satunya Tim yang mempelopori bahan rujukan secara online untuk kegunaan calon-calon yang bakal berhadapan dengan peperiksaan online dikendalikan oleh pihak SPA. Ia juga satu-satunya rujukan yang menyediakan contoh-contoh soalan terkini mengikut format terbaru. Ia sentiasa dikemaskini mengikut keperluan semasa (ikut sesi peperiksaan dibuat).

Jika anda berminat ingin mendapatkan rujukan ini - lengkap dengan contoh soalan, boleh lihat dahulu FREE PREVIEW pakej rujukan utama yang disediakan di bawah ini:

1 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Ketahui Cara Menjadi Jutawan PRODUK JENAMA SENDIRI. Diskaun 40% - Terhad!KLIK SINI

Muat Turun 176 Template Copywriting Story-Telling DI SINI. Hanya Copy-Paste Shj.

Advertisement