Adakah anda mencari syarikat berwibawa dan berpengalaman untuk kendalikan maintenance service untuk bangunan komersil dan kediaman sekitar Kuala Lumpur atau Lembah Klang? Tak perlu cari jauh-jauh, kerana Syarikat Acco Eureka boleh menggalas tanggungjawab tersebut. Acco Eureka berpengalaman memberikan servis terbaik untuk perkhidmatan penyelenggaraan dan kerja-kerja civil engineering (civil works).

Syarikat ini sudah bertapak mengendalikan perkhidmatan penyelenggaraan sejak 2016 sekitar Lembah Klang. Ia telah menyelesaikan banyak projek maintenance services tepat pada jadual, tanpa kos tambahan berpusatkan kepada kehendak pelanggan.

Acco Eureka - Syarikat Servis Penyelenggara Profesional di Lembah Klang

Acco Eureka - Penyedia Maintenance Service Pilihan Seluruh Lembah Klang
Syarikat Acco Eureka merupakan syarikat yang komited memberikan servis penyelenggaraan terbaik kepada setiap pelanggan mereka. Mereka memastikan projek atau tugas diamanahkan dilakukan sehabis baik, profesional dan memenuhi kehendak pelanggan.

Kekuatan dan kelebihan syarikat penyedia maintenance service ini ialah INTEGRITY. EXPERTISE. LEADERSHIP.

Syarikat Maintenance Service Kuala Lumpur
Setiap kerja-kerja sivil dan penyelenggaraan diselesaikan dengan berintegriti memastikan kualiti terbaik dapat diperoleh oleh pelanggan. Tanpa gagal, dengan adanya kepakaran; mereka telah banyak mengendalikan projek penyelenggaraan dari sebesar-besar bangunan hinggalah ke kediamaan dengan jayanya.

Tanpa gagal dan memuaskan!

Malah, mereka menjadi antara peneraju dalam menyediakan servis penyelenggaraan yang terbaik sekitar Lembah Klang terutama di Kuala Lumpur.

Acco Eureka - Syarikat Maintenance Service Kuala Lumpur
Acco Eureka kompeten dalam setiap projek, boleh dipercayai dan mereka lakukan setiap tugasan dengan jujur dan sentiasa berusaha memastikan kepuasan setiap pelanggan mereka - tak kiralah pelanggan korporat, pemilik perniagaan, pemilik bangunan hinggalah ke kediaman rumah.

Servis disediakan untuk semua, mengikut bajet dan tempoh yang ditetapkan.

Menariknya ialah, syarikat Acco Eureka bukan sekadar terbabit dalam menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan, malah mereka ada kepakaran dalam bidang-bidang lain. Semuanya berasaskan kepada permintaan pasaran terkini. Mereka ada staff yang berdedikasi serta profesional yang mampu menyelesaikan masalah dan permintaan pelanggan.

Come and grab our services!!! Please feel free to contact us via whatsapp below http://www.wasap.my/+60182072066
Posted by Acco Eureka Official on Wednesday, 3 April 2019
Antara servis lain disediakan oleh Acco Eureka adalah:

 • Penyedia set generator
 • Penyedia servis pengangkutan (movers) - pindah pejabat, pindah rumah
 • Data Center
 • Interior Design
 • Pengurusan fasiliti seperti hostel, apartment, pejabat, hotel, bangunan kerajaan.
 • Pengurusan sampah dan kerja pembersihan.
 • Penyedia servis berkaitan masalah perpaipan dan elektrik.
 • Penyedia perkhidmatan berkaitan percukaian dan perakaunan
 • Servis trading, import dan eksport.
 • Servis percetakan seperti banner, bunting dan papan iklan.
 • Penyedia servis untuk fotografi dan juga rakaman video.

Dan macam-macam lagi.

Jadi, ia bukan sebuah syarikat yang biasa-biasa, ia menyediakan pelbagai servis untuk kemudahan pengguna dan pelanggan. Boleh katakan, apa jua servis yang anda perlukan ... Acco Eureka mampu memberikan kepada anda.

Apa yang perlu anda buat, ialah menghubungi mereka untuk info lebih lanjut.

Servis berkaitan penyelenggaraan disediakan Acco Eureka
Jika anda memerlukan bantuan dalam kerja-kerja penyelenggaraan (maintance service) untuk organisasi, majikan atau persendirian, hubungi mereka menerusi cara-cara berikut:
Laman Web - Acco Eureka Servis Kerja Penyelenggaraan
Facebook - Acco Eureka Facebook Official
WhatsApp - http://www.wasap.my/+60182072066

Mereka sedia memberikan servis terbaik, anda mungkin tidak akan cari syarikat penyedia maintenance service lain selepas ini. :)

1 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Bisnes Tudung Online
Sebelumnya Seterusnya
Borong dari Jepun