Ebook Percuma - Cara Untuk Mula Bisnes di Shopee

Klik sini untuk TIPS TEMUDUGA
Ramai yang teringin nak buat bisnes dan perniagaan sendiri... hmmm .. apakata anda bermula dengan berniaga di platform beli-belah yang semakin terkenal iaitu Shopee. Shopee punyai banyak kemudahan percuma untuk anda mula menjual produk di Shopee.

Memiliki sebuah kedai online untuk menjual menjadi satu kelebihan untuk para usahawan zaman sekarang untuk berjual-beli. Menerusi platform online, banyak kos seperti gaji dan sewa kedai boleh diminimakan. Malah, kedai online anda boleh menjangkau pasaran hingga ke luar negara.

Ebook Percuma - Panduan & Cara Nak Mula Berniaga di Shopee

Ebook Percuma - Panduan & Cara Nak Mula Berniaga di Shopee
Walaupun ramai tahu bahawa Shopee adalah satu platform online untuk berjual-beli, namun bukan semua orang tahu nak gunakannya. Ada yang terkial-kial sebaik sahaja mendaftar secara percuma sebagai penjual di Shopee.

Memang tak susah pun nak buat kedai online sendiri di Shopee. Dengan pengetahuan ringkas berkaitan internet, saya fikir setiap usahawan yang tidak buta IT boleh melakukannya kurang dalam 15-30 minit.

Memang mudah. Ikut sahaja arahan diberikan sebaik sahaja anda buka kedai online di Shopee, atau mendaftar sebagai penjual di Shopee.
Ebook Percuma - Panduan & Cara Nak Mula Berniaga di Shopee
Errr .. anda kurang mahir dalam Bahasa Inggeris? Terjemahan Bahasa Melayu yang peningkan anda untuk faham setiap arahan dalam Shopee?

Ok.

Saya nak bantu.

[Dah Baca?] Rahsia dan Teknik Pengiklanan Menerusi Facebook

Ebook Percuma Bantu Anda Buka Kedai Shopee

Saya nak berikan anda satu ebook percuma bagaimana nak mula berniaga dan jual barang di Shopee. Ia satu panduan yang boleh dikatakan 80% lengkap untuk newbie yang baru nak berniaga menerusi platform online Shopee Seller.
Ebook Percuma - Panduan & Cara Nak Mula Berniaga di Shopee

Yang 20% lagi tu mungkin agak teknikal, tapi in Sha Allah, menerusi ebook percuma ini, anda akan dapat tahu banyak perkara tentang cara asas nak menjual produk di Shopee tu nanti. Antaranya ialah:
  • Cara daftar atau buka kedai online di Shopee
  • Cara nak akses kedai online anda di Shopee
  • Cara nak setup kedai Shopee anda pertama kali
  • Bagaimana nak letak produk untuk dijual
  • Bagaimana nak complete order dari pelanggan anda
  • Cara nak buat diskaun voucher untuk produk atau kedai Shopee anda

Muat-Turun Percuma Sekarang!

Berminat nak baca ebook percuma ini? Anda boleh muat-turun menerusi pautan di bawah ini:

[+] Ebook PERCUMA Cara Nak Bisnes di Shopee

Anda hanya perlu isi dua butiran iaitu nama dan email anda sahaja.

Setelah disahkan dan anda telah berada di dalam sistem, ebook ini akan terus dihantar kepada anda tanpa tangguh. Ia percuma dan anda boleh terus baca serta praktikkan serta-merta.

Ingat ya, akses ini adalah terhad. Dapatkan ia menerusi link di bawah ini:

[+] Ebook PERCUMA Cara Nak Bisnes di Shopee

Pastikan anda isi alamat email yang betul, kalau tidak anda akan terlepas peluang untuk ketahui CARA NAK BUAT DROPSHIP menerusi SHOPEE.

Satu panduan dalam bentuk video tunjuk cara nak buat dropship di Shopee yang pastinya tidak akan menggunakan modal yang banyak untuk anda mula berniaga.

Post a Comment

3 Comments

  1. lengkap lah ebook ni.. best juga meniaga kat shopee kan..

    ReplyDelete
  2. terima kasih berkongsi.. sgt berguna.

    ReplyDelete
  3. Shopee serius boleh buat duit.. setakat ni maintain sales dari sana.. tq info tuan

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.