Nak trafik percuma ke laman web bisnes anda tak? Jika selama ini anda banyak keluarkan kos untuk dapatkan trafik ke blog niaga serta laman web bisnes online anda, inilah masanya untuk anda ketahui rahsia untuk mendapatkan trafik ke laman web perniagaan anda tanpa sebarang kos.

Rahsia Mendapatkan Trafik ke Web Secara Percuma

Cara Dapatkan Trafik ke Web Secara Percuma
Sebenarnya ada beberapa strategi untuk dapatkan trafik tanpa kos ke laman web bisnes anda ini. Cumanya ianya tidak didedahkan secara detail oleh mereka yang digelar sifu atau guru bisnes online ini.

Jika ada pun, ianya cuma sekerat-sekerat dan tidak lengkap.

Kalau anda jumpa pun, ianya tidak diterangkan secara step-by-step.

Malah, beberapa strategi ini pernah saya terangkan menerusi blog ini beberapa tahun dahulu. Ia boleh dikatakan berjaya sehingga blog saya mampu menerima lebih 27 juta trafik ke blog ini sejak Ogos 2010.
Cecah 1 juta hits dalam sebulan
Pada sekitar Mac 2015, blog saya berjaya terima trafik secara percuma mencecah lebih 1 juta pageviews/hits dalam masa sebulan!

Ramai rakan blogger serta beberapa usahawan online yang kagum dengan kemampuan blog ini yang boleh menerima trafik yang agak tinggi. Walhal, saya tak pernah buat FB ads atau Google ads untuk menarik trafik ke blog saya ini.

Segalanya secara percuma. Segalanya tanpa sebarang kos.

Itu sebab juga beberapa pemilik bisnes online sudi beriklan dengan saya agar bisnes dan perniagaan mereka diketahui umum menerusi internet.

Jadi, apa rahsia saya sehingga peroleh trafik sehingga 20 juta hits itu? Teknik lubuk trafik apakah yang digunakan?

Gunakan Teknik SEO Untuk Tarik Trafik Percuma

Aha .. kalau ikutkan, saya dah pernah dedahkan beberapa strategi atau cara untuk mencari lubuk trafik ini. Tapi itulah, seperti awal tadi saya beritahu, ianya tidak selengkap mana .. hanya cebisan itu dan ini, dan lebih untuk pemahaman mereka yang sudah ada pengalaman dan ilmu asas tersendiri.

Salah satu lubuk trafik percuma yang telah diguna-pakai oleh saya ialah menerusi pendekatan SEO atau Search Engine Optimization.

[Baca] 5 Cara atau Teknik SEO Jana Income Menerusi Blog

Menerusi teknik ini, saya bukan sahaja dapat menarik trafik ke blog ini sehingga cecah sejuta pageviews (PV) dalam tempoh kurang setahun, tetapi juga berjaya meningkatkan income online menerusi banner iklan, advertorial, serta program affiliate.

Nak Belajar Teknik dan Cara Lubuk Trafik?

Panduan Lubuk Trafik
Berita baik untuk mereka yang nak belajar dan ketahui teknik lubuk trafik ini.

Dah bersedia nak belajar tentang cara mendapatkan trafik tanpa gunakan sebarang kos iklan di internet?

Aha ....

Mulai 27 Ogos 2018, satu panduan dinamakan Panduan Lubuk Trafik akan dikeluarkan oleh Team Shopievo. Ia adalah panduan khas untuk para usahawan online dan mereka yang mahukan trafik ke laman web perniagaan mereka.
Panduan Lubuk Trafik

Lubuk Trafik merupakan panduan langkah demi langkah yang dikongsikan oleh Team Shopievo menunjukkan cara untuk dapatkan prospek atau pelanggan melalui Strategi SEO yang jarang didedahkan oleh guru lain.

Teknik & strategi yang bakal anda belajar nanti melalui Lubuk Trafik ini sudah pun terbukti berkesan & berjaya hasilkan jualan dengan konsisten untuk para usahawan e-commerce.

Menurut mereka, strategi Lubuk Trafik yang bakal dikongsikan itu amat sesuai digunakan untuk mereka yang menjual produk fizikal samada untuk pasaran dalam negara mahupun luar negara.

Jika anda dah "fed-up" dengan kos iklan yang semakin tinggi...

...atau ingin ROI yang lebih besar tanpa perlu keluarkan sesen pun membayar kos iklan...

Jangan terlepas dapatkan Lubuk Trafik ini.


1 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung