10 Gambar Khaleeda Mohin - Wanita Cantik Model Iklan MAS

Ada pernah tengok iklan raya Malaysia Airlines (MAS) tak? Perasan tak dalam iklan MAS tu ada seorang wanita cantik? Aha .. beliau ialah Cik Khaleeda Mohin. Wanita cantik ini yang juga seorang pramugari MAS memang sering muncul dalam iklan-iklan MAS. Dalam iklan Adsense pun, ada wajah Cik Khaleeda....woot woot.

Gambar Wanita Yang Sering Hiasi Iklan MAS

Untung kan ada wajah cantik yang nampak fotogenik dalam gambar serta video. Mungkin itulah yang membuatkan gadis yang suka membaca novel ini sering muncul dalam iklan-iklan MAS.

Gadis bernama Khaleeda Mohin bukan sahaja muncul dalam iklan-iklan online MAS, malah pada banner, kain rentang, billboard dan dalam pamplet MAS. Gadis kacukan Melayu-Pakistan ini juga sering muncul di acara-acara promosi dan event MAS, termasuklah di Matta Fair.

Selain menjadi antara penyeri event MAS, Khaleeda juga selalu menerima tawaran untuk menjadi model pakaian muslimah di waktu kelapangannya.
Nak bertemu dengan pramugari cantik ini, silalah booking penerbangan MAS - Business Class .. hehe .. manalah tahu kot-kot berjodoh dengan gadis ini yang masih single (sehingga post ini ditulis).


Gambar Gadis Iklan MAS

Beberapa gambar cantik Khaleeda Mohin, wanita yang sering hiasi iklan-iklan komersil Malaysia Airlines (MAS).
Ni video iklan Hari Raya yang tampilkan cik Khaleeda ... Lip Lap Raya ..

Kredit: https://www.instagram.com/miss_khaleedamohin

Post a Comment

3 Comments

  1. Memang cantik fotogenik orangnyaa yee..
    Selalu tengok dalam iklan aje, ngupe memang lawaaa kalau tak berpakaian MAS juga..hehehe

    ReplyDelete
  2. Fuyoo...

    alangkah indahnya dunia ini ( in shaa Allah akhirat juga ) jika dijodohkan dengan gadis secantik Khaleeda..

    ReplyDelete
  3. Orang sabah ba tu c khaleeda

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.