Ai Trades.Co - Era Baharu Industri Cryptocurrency

Siapa sini merupakan pemain Bitcoin? Bagaimana kalau saya sebut pasal matawangkrypto atau criptocurrency? Aha .. ia merupakan salah satu cara untuk menambah income sampingan yang semakin popular di internet. Beberapa rakan saya juga sedang bergiat aktif dalam perlombongan Bitcoin atau matawangkriypto (kripto) ini yang dianggap akan menjadi matawang utama di alam maya.

AI Trade.co - Era Baru Dalam Industri Matawangkripto (Cryptocurrency)

Ai Trades.Co - Kaedah terbaru Industri Cryptocurrency untuk Jana Keuntungan
Apabila muncul dan popularnya kripto ini, maka banyaklah syarikat yang muncul untuk memperkenalkan matawang kripto kepada umum dalam pelbagai nama. Tetapi dasarnya tetap sebagai Bitcoin yang telah wujud sejak tahun 2009.

Buat mereka yang tak tahu mengenai kripto ini .. saya simpulkan secara ringkas di bawah ini.
Bitcoin adalah merupakan crytocurrency dan sistem pembayaran digital yang telah dicipta oleh Satoshi Nakamoto (Jepun). Erti lain bagi Bitcoin adalah sistem kewangan atas talian yang tidak terikat pada mana-mana bank dan tidak terikat dengan mana-mana negara. Bitcoin menjadi open source pada tahun 2009.
Sejak tahun 2009, kripto telah menjadi popular malah ada negara serta syarikat online yang menerimanya dalam transaksi serta urusniaga.

Bagaimana Ai Trades Boleh Muncul?

Ai Trades Cara Baharu Jana Keuntungan Dalam Industri Cryptocurrency
Sepertimana matawang fizikal atau biasa yang sedang digunakan sekarang, kripto juga didagangkan. Ia didagangkan dan diniagakan secara online antara kripto-kripto berbeza. Ia sudah menjadi satu produk hot di internet untuk mendapat keuntungan dengan pemilikan cryptocurrency ini.

Aha.. tentu anda mushkil, bagaimana boleh wujud banyak jenis kripto? Dan bagaimana pula sampai ia boleh didagangkan dan diniagakan untuk mendapat keuntungan?

Ketahui asas matawang digital ini dahulu ya ...
Matawang kripto adalah merupakan mata wang digital yang menggunakan protokol kriptografi untuk menghasilkan wang dan untuk mengesahkan transaksi. Transaksi ditambah kepada lejar awam - juga dikenali sebagai transaksi Blockchain - dan coin (Bitcoins) baru diwujudkan melalui proses yang dikenali sebagai perlombongan (mining).
Pening dah?

Kelebihan Matawangkripto

Seperti saya katakan di awal tadi, ia adalah matawang digital, dan digunakan untuk transaksi di Internet. Ia satu medium pertukaran mata wang biasa sepertimana matawang utama dunia lainnya macam Ringgit Malaysia, Indonesia Rupiah, US Dollar, UK Pound dan lain-lain, tetapi direka untuk tujuan bertukar maklumat digital melalui proses protokol kriptografi.

Pewujudan kripto sangat kompleks dan sukar untuk ditiru. Pembangunannya adalah menerusi protokol-protokol kriptografi yang mengikut prinsip matematik lanjutan dan prinsip kejuruteraan komputer. Ini membuatkan ia hampir mustahil untuk dicerobohi, diduplikasikan atau dipalsukan.

Protokol tersebut juga melindungi identiti pengguna matawang ini, menjadikan urusniaga dan aliran dana sukar untuk dikaitkan kepada individu atau kumpulan tertentu.

Kerana protokol kriptografi inilah, matawang digital ini terjamin transaksinya serta mampu mengawal penciptaan coin baru.

Sejak mula popular di dunia, perkembangan terhadapnya begitu cepat berlaku. Ia kini menjadi lubuk untuk buat duit online, terutama buat mereka yang faham bagaimana cryptocurrency ini dijana.

Bitcoin atau cryptocurrency ini mempunyai ciri bekalan terhad, menjadikan ia hampir serupa cirinya dengan emas iaitu bersifat deflasi. Apabila ada sifat deflasi ini, membuatkan para pelombong krypto hadapi kesukaran untuk mendapatkan coins baru untuk menjana keuntungan.

Berdagang Matawangkripto Secara Online

Selain daripada perkembangan perlombongan kripto, ia kini sudah boleh ditukarkan kepada matawang fiat (umum) di dalam urusniaga dalam talian. Ini bermakna ia mempunyai kadar pertukaran berubah dengan matawang lain di dunia.

Kerana itu, ia kini menjadi antara cabang baru membuat duit secara online, sama seperti forex trading, gold trading, pelaburan saham dan seumpamanya.

Ramai pelombong (mining) kripto yang mula beralih arah dengan cara baru ini, iaitu perdagangan (trading) matawangkripto.
Jenis matawang kripto


Ada banyak jenis kripto di internet, tetapi yang asal tetap Bitcoins. Malah, ada ratusan jenis kripto boleh dijumpai di internet dengan pelbagai nama. Pun begitu, walaupun ada banyak nama, ia umum dipanggil sebagai AltCoins (alternatif coin).

Disebabkan perkembangan terkini inilah, lalu wujudnya AI Trades ini. Ia akan membantu menerusi teknologi terkini A.I atau artificial intelligence bagi memastikan pemilik akaun dalam platform ini memaksima keuntungan dan pendapatan.

Berminat tak untuk mencari keuntungan dengan melakukan Altcoins atau kripto trading?

Daftar AI Trades Percuma

Ada berita sangat baik untuk mereka yang nak mencuba kripto trading ni. Platform dikenali sebagai AI Trade ini kini dibuka untuk pendaftaran secara PERCUMA!

Ia satu platform untuk mereka yang mahu bergiat aktif dalam urusniaga matawangkripto sebagai sumber jana keuntungan menerusi pelbagai sudut yang berkemungkinan.
Platform Ai Trades

Ia adalah satu platform lengkap untuk memastikan kripto dalam simpanan boleh disimpan secara selamat, dilabur secara betul, dan potensi kripto digunakan untuk tujuan mendapat keuntungan.

Pendaftaran di AI Trade adalah PERCUMA. Daftar langsung di sini - http://aitrades.co

Cara daftar Ai Trades
Menarik kan? Ia satu peluang besar untuk mereka yang mempunyai kripto.

Menurut apa yang ditawarkan oleh AI Trade ini, dengan bermodalkan hanya 0.01 btc + USD 49.99 sekitar 0.018 btc, anda sudah boleh mendapatkan keuntungan sekitar 0.3% setiap hari selama 365 hari. Ia juga boleh dicompound menampilkan potensi penghasilan keuntungan maksima sehingga 20 btc/hari.

Daripada selidikan saya, didapati AI Trade mendapat review yang sangat positif dan menjadi antara bisnes online buat para profesional khususnya di Asia Tenggara.

AI Trade kini mula mendapat perhatian daripada pemilik-pemilik dan pelombong kripto di Malaysia, dan telah nampak kelebihan yang ada pada platform AI Trade ini bagi memaksimakan keuntungan dari kripto.

AI Trade juga mempunyai mesin ATM btc kripto sendiri - iaitu keupayaan untuk hasilkan kripto sendiri. Ia dikatakan pertama di dunia bagi memudahkan urusan perniagaan dalam talian.

Kegiatan dalam AI Trade pula menggunakan robot bijak (artificial inteligence). Ia memudahkan terutama dalam melakukan trading matawangkripto.
Robot Ai Trades bantu maksima keuntungan matawang kripto


Bagaimana Nak Gunakan AI Trade?

Video di bawah akan tunjukkan cara bagaimana untuk menggunakan AI Trade ini secara am, terutamanya untuk tambah fund ke dalam AI Trade.

Untuk rakan-rakan di nusantara ini yang mahu bergabung dengan team yang bagus untuk meraih keuntungan lumayan dalam trading kripto ini, boleh rujuk (add friend/follow) Tuan Tedy Sutanto di pautan berikut:
Leader AI Trade Tuan Tedy Sutanto - https://facebook.com/seputarfx
Fanpage FB - https://www.facebook.com/aitradepage
Whatsapp: +6281331603988
Instagram: https://www.instagram.com/ai.trade/
Untuk daftar online AI Trade ini, boleh terus langsung ke link ini - http://www.aitrades.co
Anda juga boleh ikuti channel YouTube untuk lebih info mengenai AI Trades.co ini selain mendapatkan tips berkaitan matawangkripto ini:
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTt3mVkz9iBvmAlXcpLOvig/videos

Jika mahu bersama team leader untuk pasaran di China, boleh ikuti menerusi:
Wechat id - tedyinfoemas
Linkedin - https://www.linkedin.com/in/infobitcoin/



Sumber: Wikipedia dan Block.my

Post a Comment

2 Comments

  1. Sekarang adalah era Cryptocurrency. Saya nak mencuba aplikasi ini.

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.