Vidsy - Cara Mudah Buat Video Iklan

Borong Online dari China
Ramai usahawan yang sedar akan kekuatan video iklan untuk membuat promosi dan pengiklanan. Namun begitu, rata-rata punyai masalah untuk hasilkan video iklan yang power dan berkualiti. Jika mahu buat video iklan, kena pastikan ia video yang cun. Semestinya, video tersebut paling penting ia  mampu untuk tingkatkan jualan.

Vidsy - Software Untuk Bantu Usahawan Buat Cara Mudah Hasilkan Video Iklan Produk

Bagaimana kalau saya katakan ada software untuk bantu usahawan seperti anda menghasilkan video iklan yang mampu untuk tingkatkan jualan produk anda dalam beberapa klik sahaja.

Aha, saya perkenalkan Vidsy.
Vidsy - Software Untuk Bantu Usahawan Buat Cara Mudah Hasilkan Video Iklan Produk
Vidsy adalah sebuah software untuk bantu usahawan hasilkan video iklan produk yang dapat tingkatkan jualan dalam beberapa klik sahaja. Menerusi software ini, anda boleh buat sebuah video yang cun walaupun anda tiada kepakaran untuk menghasilkan video.

Ini bermakna, sesiapa sahaja boleh hasilkan video iklan produk yang best menerusi Vidsy.

Video adalah teknik pemasaran antara paling berkesan untuk tingkatkan jualan. Ia boleh digunakan pada banyak platform online, termasuklah Facebook, YouTube, Vimeo dan juga blog serta laman web. Malah, dalam Google Adwords pun boleh letakkan video iklan produk anda.
Video Teknik Pemasaran Mampu Tingkatkan Sales
Ramai usahawan online yang mahu gunakan teknik pemasaran video sering hadapi dilemma untuk gunakan kuasa pemasaran video ini. Kenapa? Sebab caj atau upah orang untuk hasilkan video adalah mahal. Serius. Memang mahal.

Hanya 3 Langkah Mudah Untuk Hasilkan Video Iklan Menerusi Vidsy

Jadi, kalau guna Vidsy ni .. macamana ye?

Ok. Dengan Vidsy, anda hanya perlu pilih template, kemudian upload gambar produk dan edit ayat-ayat promosi, akhir sekali pilih lagu background yang disediakan mengikut niche bisnes anda. Walla, anda dah dapat memiliki video iklan produk anda yang sangat menarik.

Sekarang, sesiapa pun - walaupun tak reti atau tak pernah buat video sebelum ini, boleh tingkatkan jualan dengan menggunakan video yang anda buat melalui software Vidsy ini. Ehemm .. sebagai tambahan, anda juga akan dapat kurangkan kos iklan Facebook ads anda.

Hanya 3 langkah ...

  1. Pilih template cun sesuai dengan niche produk anda. 
  2. Masukkan ayat copywriting serta gambar produk anda dalam template.  ​
  3. Akhir sekali, render & upload kan video yang anda buat di Vidsy (lengkap sekali dengan lagu background) di Facebook, Instagram & Youtube, mahupun blog dan laman web bisnes anda.

Andai anda berminat nak mendapatkan software ini, boleh terus ke pautan berikut - Software Vidsy Untuk Usahawan Online Malaysia

Harga Software Vidsy

Jangan bimbang pasal harga Vidsy ni, in Sha Allah, ia tidak berapa mahal jika dibandingkan dengan apa yang bakal anda hasilkan. Malah, ia akan jimatkan ratusan malah ribuan ringgit andai anda upah orang untuk hasilkan video iklan produk anda.

Anda dah ada Vidsy ni, anda boleh hasilkan ribuan video iklan tanpa had ikut suka anda dengan hanya satu kos sahaja.

Harga terbitan untuk Vidsy adalah bawah RM200. Untuk harga sebenar, anda perlu rujuk laman web jualannya di sini - Harga Vidsy

Harga akan dinaikkan jika lambat. Jadi kena cepat.

[Dah Baca?] 10 Tips Facebook Ads dari Mark Zuckerberg

Semoga ia akan dapat membantu anda sebagai usahawan untuk mudah buat video iklan produk yang power, paling penting tingkatkan jualan bisnes anda.




Samsung Galaxy Note 9

Post a Comment

5 Comments

  1. wah...bgus ni utk yg sllu buat video

    ReplyDelete
  2. harga tersebut dalam logik akal..

    para usahwan wajar melabur untuk dapatkan ilmu yang sekali bayar tetapi hasilnya berkali-kali

    ReplyDelete
  3. Menariknya.. xpayah nak upah org bagai kan

    ReplyDelete
  4. peniaga wajib tahu ni untuk mereka luaskan lagi perniagaan mereka...

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.