9 Foto Pauline Tan - Duta DFKL 2018, Pelakon Kebaya Mek Hwa

Bisnes Shopee
Pauline Tan. Tentu ramai yang tidak pernah dengar nama pelakon dan pengacara berbangsa Cina ni. Andai anda peminat drama, mungkin sudah sedar kehadirannya sebagai pelakon dalam drama Kebaya Mek Hwa ditayangkan dalam slot Cerekarama 17 Februari 2018 lalu. Pauline Tan juga adalah pengacara di 8TV.

Kebaya Mek Hwa adalah drama Melayu pertama dilakonkan oleh Pauline Tan yang dilantik menjadi duta Festival Drama Kuala Lumpur (DFKL) 2018 bersama Syazuwan Hassan.

Pauline Tan - Duta DFKL 2018

Gambar Pauline Tan
Pauline Tan - Duta DFKL 2018
Beberapa gambar Pauline Tan, duta DFKL 2018 dalam wordless wednesday hari ini. Kehadiran Pauline Tan dalam industri drama Melayu di Malaysia bakal memberikan lebih warna memandangkan drama Melayu ketandusan pelakon berbangsa lain.
Foto Pauline Tan - Duta DFKL 2018
[post_ads]
Foto Pauline Tan - Duta DFKL 2018
Foto Pauline Tan - Duta DFKL 2018
Foto Pauline Tan - Duta DFKL 2018
Pauline Tan - Pelakon dan Pengacara
Pauline Tan - Pelakon dan Pengacara
Pauline Tan, Duta DFKL 2018
[post_ads_2]
Wordless Wednesday - hari di mana blogger seluruh dunia terbitkan sebuah post bergambar - lebih daripada dua gambar tanpa sebarang kata. Pembaca dan pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan komen dan pandangan tentang gambar dikongsikan. Ia dilakukan pada setiap hari Rabu (Wednesday).

Kredit: Instagram Pauline Tan

Post a Comment

1 Comments

  1. memang perlu sangat pelakon pelbagai bangsa di Malaysia ^_^

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com