Wednesday, March 14, 2018

Ketam Nipah Masak 3 Rasa

Sedapnya Ketam Nipah Masak 3 Rasa. Baru ni saya pulang dari Pulau Langkawi, singgahlah di sebuah restoran. Ada menu istimewa hidangan Ketam Nipah. Ada 3 jenis masakan diberikan sebagai pilihan, tetapi saya pilih untuk merasa Ketam Nipah Masak 3 Rasa.

Ketam Nipah Masak 3 Rasa

Post kali ini, saya tak nak cerita panjang, maka saya paparkan untuk ruangan Wordless Wednesday sahaja. Jika anda dapat peluang terjumpa menu ini di mana-mana, bolehlah cuba. Saya makan ketam 3 ekor masak 3 rasa ini dengan harga RM15 satu hidangan.
Ketam Nipah Masak 3 Rasa
Ketam Nipah Masak 3 Rasa
[post_ads]
Ketam Nipah Masak 3 Rasa


Ketam Nipah Masak 3 Rasa Hasrul Hassan 4.5 of 5
Sedapnya Ketam Nipah Masak 3 Rasa . Baru ni saya pulang dari Pulau Langkawi, singgahlah di sebuah restoran. Ada menu istimewa hidangan Ketam...

Artikel Terkait

Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon