10 January 2018

13 Foto Terkini Azrinaz Mazhar Hakim Bertudung

Foto terkini Azrinaz Mazhar Hakim. Bekas isteri Sultan Brunei ini kini sudah bertudung, dan menjalani kehidupan seperti kebanyakan orang lain. Azrinaz telah mula bertudung sejak Awal Muharam tahun 2016, dan kekal istiqomah dengan gaya muslimah moden. Beliau kini aktif muncul di acara fesyen dan juga sosial.

Wordless wednesday kali ini menampilkan beberapa gambar terkini Azrinaz Mazhar Hakim, bekas isteri kepada Sultan Brunei.

Foto dan Gambar Terbaru Azrinaz Mazhar Hakim

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.
[post_ads]

Gambar Cantik Azrinaz Mazhar Hakim, Bekas Isteri Sultan Brunei

[post_ads_2]


Kredit: https://www.instagram.com/azrinazmazharhakim

Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon