travel insurance

7 Gambar Liza Soberano, Wanita Wajah Tercantik 2017

Gambar Liza Soberano, wanita wajah tercantik dunia 2017. Pelakon drama Filipina Kapamilya, Liza Soberano telah menduduki tempat teratas dalam senarai wanita dengan wajah tercantik untuk tahun 2017. Sekaligus, ini menjadikan wanita ini sebagai salah seorang wanita paling cantik di dunia. Menerusi wordless wednesday, anda boleh lihat betapa cantiknya gambar pelakon Liza Soberano ini.

Senarai tersebut, 'The 100 Most Beautiful Faces 2017' yang didedahkan oleh Independent Critics mengatakan Soberano mengalahkan lebih 90,000 pelakon dan selebriti wanita lain di seluruh dunia. Senarai dikeluarkan itu mementingkan 'kesempurnaan wajah' sebagai satu-satunya kriteria untuk melayakkan seseorang calon untuk memasuki senarai tersebut.

Gambar Liza Soberano, Wanita Wajah Tercantik 2017

Gambar Liza Soberano, Wanita Tercantik 2017
Gambar Liza Soberano, Wanita Tercantik 2017
Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.
[post_ads]
Gambar Liza Soberano, Wanita Tercantik 2017
Foto Liza Soberano, Most Beautiful Faces 2017
Foto Liza Soberano, Most Beautiful Faces 2017
Foto Liza Soberano, Most Beautiful Faces 2017

[post_ads_2]


Liza Soberano, Most Beautiful Faces 2017

Kredit: Instagram Liza Soberano


Post a Comment

3 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com