10+ Gambar & Video Abam Bocik Bernikah Kahwin

Bisnes Shopee
Gambar dan Video Abam Bocik Bernikah. Seronok saya lihat beberapa gambar dan juga video perkahwinan Abam Bocik yang tular di media sosial. Alhamdulillah, dah nikah dah si Abam. Jodoh pertemuan ni adalah ketentuan Allah. Sesiapa sahaja boleh bernikah kahwin, asalkan tahu menjemput rezeki nikah kahwin ini ke pintu rumah. Bila dah dilapangkan, in Sha Allah .. rezeki mempunyai isteri dan keluarga sendiri akan tercapai.

Kali ini, saya kongsikan beberapa gambar perkahwinan Abam Bocik, selektif daripada beberapa instagram rakan selebriti Abam iaitu Fad dan Achey. Ia memenuhi ruangan wordless wednesday untuk hari ini.

10 Gambar dan Video Abam Bocik Bernikah Kahwin - Tahniah !!

 Untuk Abam, saya doakan kebahagiaan dalam rumahtangga. Semoga ianya kekal hingga akhir hayat, dan mudah-mudahan cepat-cepat dikurniakan rezeki berganda-ganda memperoleh zuriat sendiri. Amin, dan tahniah sekali lagi, alhamdulillah #kitabaikramaisayang pasti !

Gambar Perkahwinan Abam Bocik + Hidayah dari Faerkhan SignatureVideo Lafaz Akad Nikah Abam Bocik dengan Hidayah


Jom follow Abam di instagram di sini - https://www.instagram.com/abam_bocik/
Kredit video - Instagram FadBocek
Kredit gambar eksklusif - Faerkhan Signature (ada pakej menarik, cubalah check insta ni).


Post a Comment

1 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com