Rahsia Mendapatkan Instant Sale Menerusi FB Ads

Borong Online dari China
Adakah anda seorang usahawan online yang menggunakan platform pengiklanan Facebook Ads? Jika anda seorang usahawan dan peniaga online yang gunakan FB Ads ini, tentu anda tahu betapa susahnya nak dapatkan sale kan? Kos iklan FB Ads berjalan, tetapi jualan menerusinya mengecewakan.

Ada bermacam-macam teknik untuk memastikan kos iklan FB Ads ini menguntungkan usahawan dan peniaga online. Namun, walaupun dah banyak rahsia dan teknik didedahkan oleh pakar FB Ads, masih ada juga usahawan yang tak mampu nak buat sales seperti dimahukan. Paling haru, telah diberikan kos iklan FB Ads yang murah pun, ada juga yang rugi!

Nak Tahu Rahsia Instant Sale Menerusi FB Ads?

Rahsia Instant Sale Menerusi FB Ads
Bagaimana saya beritahu anda bahawa ada seorang profesor dalam bidang perniagaan sudah keluarkan satu panduan khusus untuk usahawan yang hadapi masalah nak buat jualan menggunakan FB Ads ini. Panduan ini bertujuan untuk memberitahu rahsia-rahsia penting dalam pemasaran FB Ads agar anda boleh dapat sale atau jualan secepat 24 jam!

Aha, menarik kan? Jika selama ini anda ambil masa beberapa hari untuk lihat sale anda masuk, tetapi menerusi panduan ini, anda akan ketahui rahsia untuk buat instant sale menerusi FB Ads. 24 jam anda dah boleh dapat pelanggan, dah boleh buat jualan, dan in Sha Allah .. ia akan berikan untung untuk anda.
Rahsia Instant Sale Menerusi FB Ads

Panduan ini ditulis oleh seorang yang sudah ada pengalaman buat instant sale ini. Apabila beliau on sahaja iklan FB Ads, dalam masa 24 jam ... bertalu-talu jualannya masuk. Tak putus menerima tempahan menerusi email.

Hmm .. macamana? Takkan anda tak terdetik di hati nak dapat jualan bertalu-talu seperti ditunjukkan tu. Takat geram gigit bibir je ke?

Sebagai usahawan online yang mahu berjaya, mesti persiapkan diri dengan ilmu yang terbaik, paling tidak asasnya itu mesti kukuh dan faham sefaham-fahamnya. Bila kurang faham, buat main redah je .. tu yang kos FB murah pun dapat kerugian .. jengg la.

Panduan yang dinamakan Strategi FB Ads 24 Jam ini adalah untuk usahawan berikut:

  • Sesuai untuk newbie yang mahu mencuba strategi pengiklanan menggunakan FB Ads
  • Panduan ni akan ajar segala benda basic dalam FB Ads, namun sangat detail dan diterangkan sangat jelas.
  • Ia bukan teknik baru, tapi adalah satu panduan yang tunjukkan teknik yang betul untuk buat iklan di Facebook.
  • Usahawan yang ada masa untuk buat kajian sebelum iklan FB Ads siap sedia untuk dijalankan.

Mungkin anda berasakan akan jadi sukar nak menghasilkan iklan yang sesuai dan boleh mendatangkan jualan 24 jam yang diinginkan. Jangan risau ... jangan risau.

Template Untuk Anda Ikut ...

Aha ... dalam panduan ini, akan ada template untuk anda follow, ikut je template diberikan tu ... in Sha Allah ... iklan FB Ads anda akan mudah dihasilkan seperti yang anda mahu. Paling penting, ia adalah iklan yang dapat mendatangkan jualan dalam masa 24 jam.

Untuk pengetahuan anda, panduan ini masih lagi baru dalam pasaran panduan online ni. Harganya bermula dengan RM100. Satu harga yang sangat berbaloi untuk usahawan online yang mahu perbaiki FB Ads mereka, dan yang baru nak mengetahui tentang cara betul dan terbaik menghasilkan iklan FB Ads.

Hanya RM100 Untuk Panduan Lengkap

Harga RM100 akan hanya diberikan sehingga 15 Oktober 2017. Selepas tarikh tersebut, harga panduan ini akan dinaikkan. Jadi, amat rugi kalau tak ambil peluang sekarang.

Berminat? Belum lagi?

Takpe, lihat dulu bukti dan penerangan lebih lanjut mengenai panduan ini. Boleh terus klik di SINI - Panduan Profesor - Strategi 24 Jam FB Ads.

Dan jika anda dapatkan panduan ini sekarang, ada bonus diberikan untuk mereka yang terawal sebelum 15 Oktober 2017.

Bonus tersebut adalah ...
Rahsia Instant Sale Menerusi FB Ads
Anda juga akan dibantu dalam group support khas. Maka, jika anda masih ada masalah nak buat FB Ads untuk bisnes online, atau sukar nak dapatkan jualan untuk produk menggunakan Facebook ... anda wajar baca panduan yang berikan rahsia-rahsia untuk buat instant sale FB ads ini.

Terus sahaja ke sini - Terus Tempahan untuk buat tempahan segera selagi harganya masih RM100 untuk panduan lengkap termasuklah bonus khas.




Samsung Galaxy Note 9

Post a Comment

3 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.