Mee Udang Kulit Nipis & Mee Tulang Rusuk Mat Top, SP

Borong Online dari China
Mee Udang Kulit Nipis dan Mee Tulang Rusuk Mat Top. Baru-baru ini, dalam percutian sempena cuti sekolah dan Raya Qurban, kami telah ke Sungai Petani. Lalu, tersinggahlah kami ke Restoran Mat Top, yang pernah viral dulu. Malas nak tulis panjang-panjang, saya jamu mata anda dengan menu hidangan yang kami order iaitu Mee Udang Kulit Nipis dan Mee Tulang Rusuk, serta Bihun Sup Lembu.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Mee Udang Kulit Nipis dan Mee Tulang Rusuk Mat Top Sungai Petani

Mee Udang Kulit Nipis dan Mee Tulang Rusuk Mat Top Sungai Petani
Mee Tulang Rusuk Mat Top Sungai Petani
Mee Tulang Rusuk Restoran Mat Top
Mee Udang Mat Top Sungai Petani
Mee Udang Kulit Nipis Mat Top Sungai Petani
Bihun Sup Mat Top
Nak tahu kisah selanjutnya mengenai menu serta restoran Mat Top Sungai Petani .. boleh follow atau like Fanpage blog ini di sini - http://www.facebook.com/hasrulhassancom atau langgan blog ini secara percuma menerusi email dengan klik SINI.




Samsung Galaxy Note 9

Post a Comment

7 Comments

  1. Nyummm nyummm ... dua-dua feveret saya dan suami. Tengok pun dah terliur dah ni hehe

    ReplyDelete
  2. ya allah..sedapnya mee udang...nasib baik jauh..kalau tak dh pi cari dh

    ReplyDelete
  3. terliur nye tgk mee udang die..dh lama xmkn

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.