Buku dan DVD Panduan Untuk Beli Perabot Di China. Adakah mencari satu panduan yang dapat bantu anda membeli-belah kelengkapan perabot murah lagi mewah di China? Aha, saya ada baca sebuah buku panduan yang lengkap untuk bantu sesapa sahaja yang mahu ke China memborong perabot-perabot mewah ini dengan harga jauh lebih murah dari di Malaysia.

China bukan sahaja syurga memborong produk-produk kecil macam pakaian bayi, aksesori pakaian, aksesori kereta, peralatan elektrik dan elektronik, gajet terkini dan banyak lagi; tetapi juga merupakan lubuk membeli kelengkapan pejabat dan perabot rumah.

Buku dan DVD Panduan Membeli Perabot Murah Di China

Buku dan DVD Panduan Beli Perabot Murah Di China
Buku dan DVD Panduan Beli Perabot Di China
Sejak viralnya tips membeli perabot murah di China, ramai juga yang benar nak tahu cara betul dan langkah sepatutnya untuk pergi membeli perabot di China. Mana taknya, harga perabot cantik-cantik serta nampak mewah yang dijual di China berkali-kali ganda lebih murah daripada apa yang dijual di Malaysia.

Fooshan, Lubuk Untuk Beli Perabot Mewah Dengan Harga Murah

Golongan peniaga perabot, usahawan yang baru nak ada office, termasuklah mereka yang berhajat memenuhi ruang rumah dengan perabot cantik telah berombongan pergi ke China, lebih tepat lagi wilayah Fooshan untuk beli perabot serta kelengkapan rumah.

Jeng jeng .. ya betul, wilayah Fooshan adalah tempat atau lubuk sebenar mendapatkan perabot murah di China. Ia ada satu kawasan yang berkeluasan sangat besar menempatkan pelbagai jenis perabot dan kelengkapan rumah yang boleh anda terfikirkan di minda. Kalau ke situ, anda boleh dapatkan secara lengkap apa yang anda mahukan untuk kediaman mahupun pejabat.
Buku DVD Panduan Beli Perabot Di China
Walaupun ramai dah tahu mengenai lubuk beli perabot murah di China ini, masih ada yang tak tahu cara betul untuk bawa perabot itu pulang ke Malaysia. Akibatnya, ada yang ditipu dan tertipu samada ketika membeli, membayar, menghantarnya ke pelabuhan, atau ketika untuk membungkus.

Ada yang memesan sehingga satu kontena perabot, tetapi bila sampai ke Malaysia ... hampa tanpa tahu nak melakukan apa-apa. Kerugian agak besar juga.

Ketahui Cara Betul Untuk Beli Perabot di China

Maka, terhasillah buku dan DVD panduan untuk beli perabot dari China ini. Ianya ditulis oleh seseorang yang memang telah ada pengalaman membeli perabot murah di sana.

Saya dah membaca buku ini disediakan oleh Khalid Hamid, yang juga seorang sifu dalam bidang Forex Trading.
Buku panduan ini memang padu, lengkap dari A sampai Z, atau dengan kata lain ia berikan panduan dari cara nak tempah penerbangan ke Fooshan, China sehinggalah perabot dibeli sampai ke depan pintu rumah. Semuanya diberikan dalam langkah demi langkah selain diberikan beberapa tips penting untuk memaksima pembelian dengan harga paling minima.

Buku panduan ini bukan sekadar tunjukkan cara untuk ke lubuk perabot di Fooshan, malah memberitahu hotel mana yang patut ditempah beserta lokasinya, tempat makanan halal, aplikasi apa yang perlu ada dalam smartphone, bagaimana nak komunikasi dengan peniaga perabot, pengangkutan apa yang perlu anda ambil, pakaian apa patut anda pakai semasa di sana dan banyakkkk lagi.


Buku Panduan Membeli Perabot Murah China ini memang tebal, selain penuh dengan gambar warna-warni perabot dan kelengkapan rumah yang dijual di sana.

Apa Ada Dalam Buku Panduan Ini?

Saya tunjukkan beberapa isi dalam buku ini ye ... tapi tak ikut susunan dalam buku ehhh .. malas nak susun dalam post ni .. hehehee
Buku dan DVD Panduan Beli Perabot Di China
Buku dan DVD Panduan Untuk Beli Perabot Murah Dari China
Buku dan DVD Panduan Untuk Beli Perabot Murah Dari China
Buku dan DVD Panduan Untuk Beli Perabot Murah Dari China
Buku dan DVD Panduan Untuk Beli Perabot Murah Dari China
Buku dan DVD Panduan Untuk Beli Perabot Murah Dari China
Amacam? Saya tunjukkan kepada anda supaya anda dapat tengok sepintas lalu apa yang ada dalam buku panduan ini. Berbaloi untuk anda miliki sebagai persediaan sebelum pergi ke China untuk beli atau borong perabot dari China.
[Dah Baca?] Pendapatan RM10K Sebulan Jual Produk dari China
Seperti saya cakap awal tadi, anda boleh jimat puluhan ribu ringgit kalau baca buku ini. Ia akan memberikan lebih nilai kepada wang yang bakal anda belanjakan semasa ke lubuk perabot ini.

 • Anda tidak perlu susah payah nak cari lokasi dan buat tempahan hotel.
 • Anda tidak perlu susah payah lagi untuk buat tawaran harga untuk pengangkutan terutama teksi ke hotel penginapan anda.
 • Anda tahu bila tarikh sesuai, pakaian serta keperluan apa yang perlu anda bawa ke China.
 • Anda akan tahu pantang-larang serta peraturan penting bila ke Fooshan, China.
 • Anda akan tahu lubuk sebenar kedai perabot yang boleh berikan harga murah untuk perabot idaman anda.
 • Anda tidak perlu lagi nak habiskan masa mencari kedai perabot yang benar-benar berikan penjimatan.
 • Anda akan tahu tempat makan yang sesuai dengan tekak Malaysia anda serta halal.
 • Anda akan dapat elakkan diri dari tersesat di sana.
 • Anda boleh tahu cara terbaik untuk penghantaran perabot ke Malaysia.
 • Anda boleh tahu apa kos-kos tambahan yang perlu anda sediakan untuk membawa perabot dibeli selamat sampai ke Malaysia.
 • Tips-tips berguna untuk anda berbelanja membeli perabot murah di China.


Dann .. banyak lagilah.

Cara Nak Beli Perabot Murah dari China

Serius, anda tak boleh nak baca sekali atau dua kali. Anda kena baca berkali-kali buku panduan ini supaya anda benar-benar faham.

Paling penting, ia akan bantu anda untuk elakkan dari kes penipuan serta kerugian atau kelebihan belanja.

Bagaimana Nak Dapatkan Panduan Ini?

Buku panduan yang disertakan DVD ini boleh didapati secara online DI SINI untuk tempoh yang terhad atau selagi stok masih ada. Harga ditawarkan adalah harga diskaun - cuma RM75 sahaja!!

Baca buku ini jika anda benar-benar berminat untuk beli perabot murah dari China! Baca dan ikuti panduan yang diberikan andai mahu lebih jimat dan lebih berbaloi pergi ke China untuk beli perabot.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement


Untung 100% Bisnes Online dengan Onpay - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!

Advertisement