9 August 2017

Ayat Motivasi Bruce Lee

Kenal siapa Bruce Lee? Beliau adalah seorang lagenda dalam seni mempertahankan diri. Malah, beliaulah yang bertanggungjawab memperkenalkan 'Kung-Fu' kepada dunia Hollywood. Trademark beliau adalah gerakan pantas dengan bunyian seperti kucing. Wordless Wednesday kali ini menampilkan beberapa ayat motivasi terkenal dari beliau.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Ayat Motivasi Diri Daripada Bruce Lee

Ayat Motivasi Bruce Lee
Ayat Motivasi Bruce Lee
Bruce Lee Quotes
Bruce Lee Inspirational Quotes
Bruce Lee Inspirational Quotes
Bruce Lee Famous Quotes


Bruce Lee Quotes
Bruce Lee Motivation Quotes
Bruce Lee Motivation Quotes
Bruce Lee Motivation Quotes

Mohon untuk LIKE page saya ye - http://www.facebook.com/hasrulhassancom

Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

2 Komen

Di Thailand ada dijual papan bergambar orang2 terkenal dunia dengan motivational quotes. Yang saya jumpa di Hua Hin lebih murah dari Koh Samui

menarik sungguh nie..

cuma perlu sedikit masa nak memahami

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon