26 July 2017

Isteri Saya Peminat Tupperware


Minat Tupperware tak? Wordless Wednesday kali ini menampilkan beberapa koleksi Tupperware yang isteri saya ada. Uhh siap masih lagi ada dalam balutan plastik lagi. Saya sebagai suami tak ada masalah dengan hobi mengumpul koleksi Tupperware, asalkan ia digunakan ... :). So enjoy gambar yang saya kongsikan ni ye ..

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Gambar Koleksi Tupperware

Gambar Koleksi Tupperware
Gambar Koleksi Tupperware
Gambar Koleksi Tupperware


Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

8 Komen

Wow, branded tupperware tu..ni kalau rosak ni mau sebulan merajuk x masak nasik..haha

Rosak boleh tukar percuma, dh bbrap kali pergi tukar kat stokis, kadang tukar penutup je....
...
Tu sbb best pakai tuppwrware, lifetime waranti

assalamualaikum
singgah pagi khamis
sama anum peminat tegar tupperware gak.. hihi

brand evergreen persatuan isteri isteri semalaysia

nanti ade yg leh insurans ni hehehe

harga boleh tahan tetapi kualiti tip top

suka tengok tupperware ni cuma harga dia la. walau apapun memang berbaloi

Kebanyakan set isteri saya beli ni set LEVEL.. jadi harganya murah .. dalam RM20 leh dapat ... :)

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon