12 April 2017

Harga Ikan Jenahak, Bawal Emas dan Siakap


Harga Ikan Jenahak, Bawal Emas dan Siakap. Wordless Wednesday kali ini menampilkan gambar menunjukkan harga ikan Jenahak, Bawal Emas dan Siakap yang dijual di Pasar Besar Parit Buntar. Ia sekadar membantu membuat perbandingan dengan harga ikan terkini di tempat anda. Harga ikan ini dicatatkan dan dirakam pada pertengahan bulan April 2017.

Wordless Wednesday - Hari di mana blogger seluruh dunia memuat-naik gambar ke dalam blog sebagai sebuah entri penuh. Secara amnya, entri tersebut hanya gambar semata-mata. Tetapi ada juga blogger yang menerbitkan dengan sedikit deskripsi ringkas untuk elakkan kekeliruan. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Harga Ikan Jenahak, Bawal Emas dan Siakap

Harga Ikan Jenahak, Bawal Emas dan Siakap
Harga Ikan Jenahak, Bawal Emas dan Siakap
Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

1 Komen sahaja

Zaman ikan murah sudah berlalu.

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon