Khamis, 8 Disember 2016

MacBook Pro Baru Dah Keluar

HASRUL HASSAN Online Blog

MacBook Pro Baru Dah Keluar. Siapa sini bercadang untuk dapatkan laptop baru? Berita baik buat mereka yang tak berapa alergik dengan produk Apple... haha. Apple dah keluarkan MacBook Pro baru. Bila dah keluar produk baru daripada Apple ni, maka produk Apple yang lain dah boleh dapat dengan harga murah. Beberapa laman web beli belah online seperti Lazada dan Shoppu dah pun mula tawarkan produk Apple MacBook dengan harga diskaun.

Saya belum berkesempatan lagi untuk lihat MacBook Pro secara dekat. Lagipun saya bukanlah peminat tegar produk Apple ni. Teringin tu ada, tapi Apple ni untuk golongan mereka yang advance ... tak macam saya yang dalam kategori tak berduit kepok-kepok .. haha.

MacBook Pro Baru Dah Keluar

MacBook Pro Baru Dah Keluar
Sedikit info yang saya dapat mengenai MacBook Pro yang baru sahaja dikeluarkan oleh Apple.
Faster performance in a remarkably thinner and lighter design. The brightest, most colourful Mac notebook display ever. And the revolutionary Touch Bar,* which automatically puts the tools you want directly on your keyboard, exactly when you want them. The new MacBook Pro is built on groundbreaking ideas. And it’s ready for yours.
Heh .. minta maaflah sebab saya tak pandai nak translate. Kalau guna Google Translate, pelik betul ayat dia .. so saya ambil terus daripada email yang diterima. Heh .. iya, saya ikuti perkembangan Apple menerusi email, itu sebab saya tahu. :)

Ciri terbaru dia adalah Touch Bar. Anda sentuh Touch Bar tersebut, terus aplikasi tertentu akan terbuka dengan sendirinya. Macam shortcut la ... tapi diletakkan pada papan kekunci.

MacBook Pro baru 2016 ini dikeluarkan dalam 3 variasi ... seperti ditunjukkan di bawah ini. Berminat nak beli, nak nampak segak ... huhu.. leh la beli online sekarang.
MacBook Pro Baru Beli Online
Siapa yang tahu ada kawan yang minat Apple, yang minat MacBook Pro .. bolehlah cuba usyar laman web Apple, tak pun lihat di sini ......



MacBook Pro Baru Dah Keluar Hasrul Hassan 4.5 of 5
MacBook Pro Baru Dah Keluar. Siapa sini bercadang untuk dapatkan laptop baru? Berita baik buat mereka yang tak berapa alergik dengan produk ...

Artikel Terkait

2 Komen

Best ehh .. leh la beli ni MacBook Pro ni Zakiah ... ZN masyukkk .. hehehe

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon