Kursus Pelajari Teknik Tukarkan Like Menjadi Pelanggan. Berniaga secara online sudah menjadi antara cara menjana income sampingan yang popular ketika ini. Ia boleh dibuat samada secara sepenuh masa mahupun sambilan. Dari pemerhatian saya, platform online paling popular untuk bisnes online ialah Facebook. Menerusi Facebook, orang boleh menjual apa sahaja dengan mudah, dengan syarat ia dilakukan dengan betul.

Salah satu cara untuk membolehkan produk terjual di media sosial seperti Facebook ialah engagement dengan pengguna Facebook yang mempunyai minat dan kecenderungan yang khusus. Katakan anda seorang yang mahu menjual beg tangan wanita berjenama, jadi pastilah secara amnya target audience dan bakal pelanggan anda adalah wanita yang sukakan beg tangan, dalam kes ini untuk lebih khusus ialah beg tangan wanita berjenama.

Kursus Bagaimana Untuk Tukarkan Like di Facebook Menjadi Pelanggan

Kursus Tukar Like Jadi Pelanggan
Salah satu cara yang baik untuk menjual di Facebook ialah dengan berkongsi info berkaitan produk yang mahu dijual. Anda perlu muat naik gambar dan letakkan caption yang sesuai pada gambar tersebut. Cuba dapatkan likes untuk gambar tersebut di Facebook. Lebih banyak likes, maka lebih baik dan ada potensi sangat besar produk tersebut akan disedari oleh pengguna Facebook yang lain.

Dah dapat likes yang banyak, tetapi produk tidak terjual ... mengapa?

Salah satu kesilapan orang berniaga di Facebook ialah dia 'mempromosikan' produknya menerusi status peribadi atau dari akaun Facebook peribadi.
[Baca] Vievo - Teknik Rahsia Dropshipper Malaysia Menjual di Facebook

Perlu Wujudkan Page Khas Untuk Menjual dan Dapatkan Likes Targeted

Sepatutnya, peniaga tersebut perlu wujudkan satu page khas untuk menjual produk dan perkenalkan bisnesnya dengan cara yang betul. Selain menaikkan info-info berkaitan dengan produk, peniaga tersebut harus tahu bagaimana untuk engage dengan teknik atau tukarkan Like Menjadi Pelanggan.

Likes dapat beribu-ribu, tapi produk tak terjual sampai 10 unit pun ... tentu ada silap di mana-mana.

Untuk itu, saya syorkan anda untuk berguru dan mendapatkan ilmu mengenai cara dan teknik yang betul menukarkan Like kepada pelanggan.

Belajar Dari Oswald Justin

Salah seorang guru yang saya tahu mempunyai kepakaran ini ialah saudara Oswald Justin. Banyak ilmu pemasaran yang saya ceduk dari beliau untuk jana pendapatan online.
Kursus Bagaimana Untuk Tukarkan Like di Facebook Menjadi Pelanggan
Menurut Oswald Justin, jika anda serius dengan bisnes anda, anda perlu tarik Likes yang benar-benar boleh memberikan jualan kepada anda. Maka, sebelum membuat apa jua bentuk marketing, kena pastikan dulu page tersebut mendapat jumlah Likes yang ada kualiti, dan bukan sekadar kuantiti.

  • Dengan Likes: Kos iklan boleh dikurangkan
  • Dengan Likes: Potensi pelanggan sangat cerah

Sebab itu bila Oswald Justin ingin menggunakan facebook sebagai medium pemasaran, beliau akan buat page khas kemudian buat iklan "TARIK LIKE" ....

Boleh belajar dengan beliau, klik pautan di bawah ini untuk ikuti kursus tukar Like jadi pelanggan.
[Tawaran Istimewa] Kursus Tukar Like Jadi Pelanggan
Menerusi kursus ini, anda akan dapat akses ke lebih 7 video tutorial yang akan beritahu dan berikan ilmu mengenai apa yang perlu dilakukan untuk menjadikan jumlah likes yang diterima sebagai jumlah produk terjual.

Tidak mahukan andai page produk anda ada 100 likes, dapat hasilkan 100 jualan? Bagaimana setiap jualan itu berikan anda pulangan untung sebanyak RM20? RM20 x 100 = RM2000. 

Itu baru 100 likes, bagaimana jika capai 500 likes? 1000 likes?

Nampak seronok dan mengujakan, tetapi anda perlu tahu bagaimana nak buat ... jadi cuba gunakan teknik Oswald Justin ini, baca dulu apa yang ditawarkan oleh beliau kepada mereka yang berminat nak 'beli' kursus tukar like jadi pelanggan ...
[Tawaran Istimewa] Kursus Tukar Like Jadi Pelanggan
Tawaran sulit ini terhad dan harga ditawarkan untuk kursus ini telahpun dikurangkan untuk anda.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Ketahui Rahsia Menjadi PEMILIK PRODUK JENAMA SENDIRI. Panduan Lengkap. Guna Kod "40DISKAUN" utk potongan 40%!KLIK SINI

Rahsia FB Post Viral 20 Ribu Share Dalam 5 hari! Ketahui Caranya Dengan Klik DI SINI

Advertisement