Adakah anda seorang yang gemar berfesyen? Apakata anda rebut peluang beli-belah dan shopping online sempena promosi #MyCyberSale di FashionVallet. FashionVallet adalah merupakan laman web shopping online menyajikan pelbagai jenis pakaian serta aksesori termasuklah beg tangan, kasut, produk kecantikan dan banyak lagi.

Menerusi promosi dan jualan MyCyberSale, anda boleh mendapatkan pelbagai produk dan barangan dengan diskaun yang tidak boleh diabaikan. Saya sendiri melihat ada diskaun diberikan sehingga 20 peratus di seluruh store online FashionVallet.

Promosi MyCyberSale FashionVallet

Promosi MyCyberSale FashionVallet
Promosi MyCyberSale FashionVallet bermula dari 25hb hingga 30hb September 2016 melibatkan semua produk yang dijual di online store. Boleh terus ke link berikut untuk jamu mata - http://invl.co/n5o

Diskaun Dari 20% Hingga 40%

Antara produk yang menarik ialah pakaian berfesyen daripada jenama-jenama yang terkenal di Malaysia. Anda akan menerima potongan dan diskaun sehingga 40%. Antaranya:
Promosi MyCyberSale FashionVallet
  • Alia B.
  • Rizman Ruzaini
  • NH by Nurita Harith
  • Poplock Premium
  • Hatta Dolmat
  • Arared
  • Eggie Azman
  • Locka
Terdapat juga promosi MyCyberSale harga di bawah RM25 untuk produk-produk terpilih. Malah dengan menggunakan baucer kod MyCyberSale yang disediakan. anda boleh menerima potongan sehingga 20% untuk jenama-jenama seperti tudung Neelofar, L'oreal,  Maybelline, dan pelbagai lagi produk berkaitan shawl dan tudung ... termasuk aksesori ....
Promosi MyCyberSale FashionVallet
Promosi ni tak lama, dan ianya bukan selalu ... agak rugi bagi anda yang kaki shopping tidak ambil peluang ini. Mana nak dapat diskaun menarik disediakan oleh FashionVallet ni .. dan paling best, kos penghantaran adalah percuma (ikut terma dan syarat).

Nak shopping di FashionVallet? Terus sahaja ke link berikut - http://invl.co/n5o

Jangan tunggu sehingga promosi ini berakhir 30 September 2016. Anda hanya ada beberapa hari sahaja lagi.

Nak lagi baucer diskaun? Klik pada banner di bawah ni ... eksklusif dari ShopCoupons ..
Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung