Harga Honor 8 bermula dari RM1699 di Malaysia. Bermula 8 September 2016, anda boleh mendapatkan telefon flagship terbaru daripada Huawei, iaitu Honor 8 dengan harga permulaan RM1699. Harga yang sama juga ditawarkan di VMall; laman web rasmi untuk jualan telefon pintar Huawei di Malaysia.

Jika anda mahu dapatkan telefon terbaru daripada Huawei ini, Honor 8 boleh mula ditempah mulai jam 10:08 minit pagi, dari kedua-dua laman web yang saya nyatakan tadi. Jika anda menjadi antara pembeli terawal, anda mungkin dapat memiliki telefon pintar terbaru Honor 8 ini beserta hadiah percuma menarik.

Harga Honor 8 Bermula Dari RM 1699 di Malaysia

Harga Honor 8 RM1699 di Malaysia
Saya difahamkan bahawa telefon Honor 8 didatangkan dalam dua versi iaitu 4GB RAM + 32GB ROM dan 4GB RAM + 64GB ROM. Harga untuk kedua-dua versi ini seperti dipaparkan di Lazada Malaysia adalah seperti di bawah:
  1. Harga Honor 8 4GB + 32GB ROM - RM 1699.00
  2. Harga Honor 8 4GB + 64GB ROM - RM 1899.00
Berminat nak lihat spesifikasi Honor 8 baru dari Huawei serta juga hadiah percuma yang diberikan, boleh terus ke laman berikut - Lazada Mobile Sale
Spesifikasi Honor 8
Jangan lepaskan peluang menjadi antara pemilik terawal. Saya sebelum ni, menjadi pemilik terawal Honor 7, dan memang puas hati sampai sekarang ... pastu saya beli pulak dengan baucer diskaun Lazada ... dapat lagi potongan RM100. Hadiah percuma dapat, diskaun dapat ...

Beli di sini - Huawei Honor 8Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung