21 September 2016

Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28


Gambar Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28. Wordless Wednesday menampilkan beberapa gambar Falisha Crossley, pelakon baru yang telah menang anugerah di Festival Filem Malaysia ke 28 kategori Pelakon Wanita Baharu Terbaik 2016.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Gambar Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28

Gambar Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28
Gambar Cun Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28
Foto Cantik Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28
Gambar Falisha Crossley Tanpa Mekap
Gambar Seksi Pelakon Malaysia Falisha Crossley
Gambar Cantik, Seksi dan Cun Pelakon Baru Malaysia Falisha Crossley

Kredit - Instagram Falisha Crossley

Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon