Pernah dengar nama produk S.A.J.A.D.A tak? Ia merupakan satu produk Kit Solat untuk kanak-kanak yang dikeluarkan oleh Little Fateh Malaysia yang telah berjaya terjual hampir 6 angka Ringgit Malaysia dalam masa 3 hari sahaja! Produk S.A.J.A.D.A yang baru dilancarkan sekitar bulan Julai 2016, telah mendapat permintaan yang sangat di luar jangkaan. Mahukah anda tahu apakah rahsia S.A.J.A.D.A terjual sebanyak enam angka ringgit Malaysia dalam tempoh sesingkat itu?

Apa yang dilakukan oleh pihak Little Fateh Malaysia untuk mempromosikan produk S.A.J.A.D.A, kini bukan lagi satu rahsia. Menerusi teknik promosi dan pengiklanan yang digunapakai menerusi _____ , tempahan produk ini menjadi boom dalam masa 3 hari sahaja.

Rahsia S.A.J.A.D.A Produk Little Fateh Malaysia Terjual 6 Angka RM Dalam Tempoh 3 Hari

Rahsia S.A.J.A.D.A Produk Little Fateh Malaysia Terjual 6 Angka RM Dalam Tempoh 3 Hari
Masih ingat lagi mengenai kisah 3 jejaka yang membangunkan kursus Shopievo tak? Saya ada ceritakan di sini - Kehebatan 3 Jejak Buat Duit Dropship USD. Tahukah anda bahawa salah seorang darinya itu adalah merupakan pengasas produk S.A.J.A.D.A ini, iaitu saudara Faqimi!

Menerusi teknik mempromosi produk menggunakan Facebook ______ , Faqimi bersama dua rakannya yang lain di dalam Little Fateh Malaysia telah berjaya membuatkan produk S.A.J.A.D.A menjadi viral dan menerima tempahan di luar jangka mereka.  Produk S.A.J.A.D.A yang merupakan kit sholat untuk kanak-kanak Islam, terdiri dari sehelai sejadah dan alat bantu elektronik sholat laris sehingga kehabisan stok dalam masa 24 jam!

Sinar TV Juga Teruja

Walaupun harga produk mencecah RM247 untuk satu kit lengkap, ia bagai pisang goreng panas... sehingga pihak Sinar TV turut teruja dan telah menemuramah mereka mengenai produk ini dan menyiarkannya di YouTube dan juga DailyMotion pada 27 Julai 2016.
Rahsia S.A.J.A.D.A Produk Little Fateh Malaysia Terjual 6 Angka RM Dalam Tempoh 3 Hari
Hebat bukan? Harga produk RM247 tetapi laris dan terjual sehingga 6 angka ringgit Malaysia dalam masa 3 hari!

Rahsia Little Fateh Malaysia .....

Rahsianya ialah dengan menggunakan pendekatan pengiklanan yang dipraktikkan dalam panduan Vievo, salah satu produk yang disediakan dalam kursus Shopievo yang saya dok sebut-sebut berulang-ulang kali di dalam blog ini.

Early Bird Price for Vievo

Kini, panduan Vievo (juga dikenali sebagai VVA oleh peserta kursus Shopievo) dijual dengan harga RM200 (harga early bird) termasuk dua bonus khas yang diberikan percuma...

[+] Kursus Vievo + Video Case Study RM300K Teknik Vievo + Google Ads Syndicate = RM200 (klik)

Panduan Vievo (Teknik VVA) sebelum ini hanya dijual secara pakej di dalam Pakej Pro Kursus Shopievo (RM997) tetapi kini ia dikeluarkan secara khusus untuk usahawan yang mahu meniru jejak langkah teknik promosi seperti dilakukan Little Fateh Malaysia untuk produk S.A.J.A.D.A.

Jualan Hanya Untuk Tempoh 5 Hari Sahaja!

Panduan Vievo walaubagaimanapun, hanya dibuka jualan untuk 5 hari sahaja bermula dari 1 Ogos 2016 dengan pengenalan harga promosi early bird RM200, sebelum dinaikkan ke harga RM270 selepas 2 Ogos 2016. Selepas lima hari daripada tarikh pengenalan ini, produk Panduan Vievo kekal sebagai salah satu pakej dalam kursus Shopievo Pro, yang hanya boleh diakses andai anda daftar Kursus Shopievo Pro bernilai RM997.

Akses sekarang untuk dapatkan panduan ini .. siap diberikan bonus tambahan untuk anda ...

[+] Kursus Vievo + Video Case Study RM300K Teknik Vievo + Google Ads Syndicate = RM200 (klik)

Vievo atau Teknik VVA merupakan antara senjata utama untuk usahawan dropship sebelum ini membuat jualan berpuluh ribu ringgit menerusi platform e-commerce Shopify. Ia merupakan komponen penting dalam kursus Shopievo. Teknik VVA adalah teknik untuk mempromosi di FB dengan kos murah dan tidak membebankan.

Dan paling best, ia merupakan proven teknik yang telah digunakan oleh Little Fateh Malaysia membuat jualan sehingga enam angka ringgit Malaysia dalam tempoh 3 hari ... satu bukti yang tidak boleh disangkal, malah ia telah berjaya menaikkan jenama Little Fateh Malaysia serta produk S.A.J.A.D.A dalam masa yang singkat!

Peluang dan Ilmu Bernilai Premium Untuk Usahawan Malaysia

Sekarang, pengasas produk S.A.J.A.D.A serta tim Shopievo memberikan peluang tersangat besar ini untuk anda ikuti teknik VVA atau Vievo ini untuk lariskan, tingkatkan jenama serta produk anda. Mereka berikan ilmu ini dengan harga yang mampu anda bayar ... jauuuhhhhhhh nak dibandingkan dengan hasil yang bakal anda terima.

[+] Kursus Vievo + Video Case Study RM300K Teknik Vievo + Google Ads Syndicate = RM200 (klik)

Kursus Vievo akan dedahkan anda bagaimana nak mempromosi dan menjual produk serta mempertingkatkan jenama anda ... in Sha Allah, ia bakal meletupkan jualan anda sepertimana yang berlaku kepada S.A.J.A.D.A dalam tempoh luar jangka - 3 hari!

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement


Rahsia Bisnes Homestay

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


AdvertisementPanduan Ternak Kambing