Alhamdulillah, jumlah komisen yang telah saya terima daripada Rahsia Uber telah cecah 4 angka. Walaupun tidak banyak mana, tapi boleh lepas nak bayar bil internet bulan-bulan .. ye tak? Nak jana income online ada banyak cara, terpulang pada kita untuk memilih yang mana satu, dan buat sampai jadi.

Ada di kalangan kita yang mahu cepat kaya, dan tak sabar nak terima pulangan. Bila terlalu mendesak diri, maka kehampaan yang bakal terima. Ramai dah saya lihat yang macamni .. contoh terhampir adalah diri saya sendiri .. haha.

Komisen Rahsia Uber Cecah 4 Angka!

Awal-awal menulis blog, dan mempunyai laman web sendiri .. saya selalu berharapkan income pantas. Katakan hari ini saya tulis, hari ini saya promote .. esok lusa dah nak hasil. Walhal, usaha tak setara mana. Ada rakan saya berusaha berpuluh-puluh bulan baru dapat hasil... dan hasilnya .. perghhh .. puluh ribu tu. Ada rakan saya yang 'cuti' selama setahun dalam bisnes online, tetapi bila kembali ... jana income yang saya sendiri tak boleh nak terima. Manfaat cuti setahun dilakukan untuk cari ilmu, kemudian praktik secara diam-diam.
Komisen Rahsia Uber Cecah 4 Angka!
Seperti juga dengan Rahsia Uber, saya daftar awal .. tapi selepas bulan ketiga baru nampak hasil. Yang penting kena usaha dan jangan putus asa. Paling penting, ikuti tips yang telah diberikan. Jangan terlalu berlagak bijak, sebab kadangkala kita terlebih buat sehingga ia memakan diri.

Menerusi Rahsia Uber, saya dah terima komisen dengan jumlah terkumpul mencapai 4 angka. Jika saya boleh, anda juga boleh... sesiapa juga boleh. Dan saya jana income sampingan ini tanpa perlu pun daftar sebagai pemandu Uber, atau keluar dari rumah .. semuanya dilakukan di depan PC sahaja.

Nak tahu lebih lanjut? Boleh klik pautan ini - Rahsia Buat Duit Dengan Uber

Saya nak bisik sikit .. saluran nak jana income dengan Uber cara mudah ialah dengan menjadi affiliate atau introducer. Dalam Uber, anda boleh introduce seseorang yang anda kenal untuk jadi pemandu Uber. Bila mereka daftar, anda boleh dapat sehingga RM250 bagi setiap satu pendaftaran. Kalau anda dapat daftar lebih .. maka lebihlah income untuk anda. Bahasa lain untuk introducer ialah referral.
[Baca] Dua Cara Jana Pendapatan Dengan Uber
Sebenarnya ada banyak lagi cara untuk jana income dengan Uber ni ... cari je panduan, in Sha Allah akan jumpa. Seperti saya katakan di awal tadi, kena usahalah lebih sikit ..

3 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung