Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari. Sebenarnya dah lama saya nak dedahkan rahsia trafik tinggi ini, tetapi asyik tertunda sahaja dengan pelbagai perancangan lain. Alhamdulillah, hari ini ... saya rasa senang sikit untuk bercerita dan mendedahkan kepada anda satu teknik yang menjadi rahsia untuk sebuah blog biasa mendapatkan trafik sehingga 20,000 - 40,000 pageviews sehari!

Jika anda mempunyai blog yang mahu mendapatkan trafik yang tinggi, mungkin anda boleh gunakan kaedah yang saya dedahkan ini. Mengapa saya beritahu rahsia dan kaedah ini kepada anda? Sebabnya ialah .. saya tidak mahu anda hari-hari merasa kecewa dengan statistik trafik blog anda. Saya dah lihat ramai blogger yang jenuh fikirkan cara untuk tingkatkan trafik blog, tetapi tidak berjaya.

Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari

Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari
Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari
Paling sedih ialah, artikel dan post berbayar yang blogger tulis sukar mendapat pageviews yang tinggi, sehingga segan nak beritahu pada pengiklan. Disebabkan itu, pengiklan mula menjauhkan diri untuk mempelawa blogger bagi melakukan review serta advertorial untuk bisnes dan produk mereka. Ini membuatkan blog yang biasa-biasa dipencilkan, dan jarang mendapat peluang untuk jana income menerusi penulisan artikel - review dan advertorial.

Teknik dan Kaedah Ini Sah

Kaedah rahsia yang saya ingin beritahu anda ini adalah bukan satu kesalahan. Malah, saya anjurkan untuk anda gunakan kaedah ini. Sebabnya:

 1. Trafik yang diperoleh adalah benar, sah dan berkualiti.
 2. Sesuai untuk blog biasa-biasa yang kurang pengikut.
 3. Trafik bukan dihasilkan oleh robot.
 4. Trafik datang dari pelbagai sumber, tetapi menerusi satu platform.
 5. Ia bantu artikel anda dibaca oleh orang lain.
 6. Ia bantu mempromosikan blog anda.
 7. Anda boleh tentukan julat jumlah trafik yang anda mahukan untuk satu-satu entri itu
 8. Trafik ke satu-satu entri adalah berdasarkan kepada keyword yang anda tentukan.
 9. Ia akan meningkatkan income Adsense atau mana-mana platform pengiklanan PPV, CPM, CPUV ... yang mementingkan jumlah trafik atau hits.

  Pendedahan Teknik Rahsia

  Kaedah atau teknik rahsia apakah yang digunakan?

  Anda boleh dapatkan trafik blog sehingga 40K PV sehari malah lebih dengan menggunakan servis yang disediakan oleh Lynk.my.

  Dengan mendaftar di Lynk.my secara percuma, anda boleh naikkan trafik blog anda dari hanya ratus-ratus PV sehari menjadi ribu-ribu malah puluhan ribu PV seperti yang telah saya buktikan. Ia memang mujarab. Dengan trafik yang mencanak naik ini, ia akan berikan impak positif kepada..
  1. Pengiklan suka dengan jumlah trafik yang dijana untuk post advertorial dan review.
  2. Income Adsense anda bertambah sehingga 50-70% dari kebiasaan.
  3. Blog anda mendapat tafik yang sangat bagus, ranking Alexa juga diperbaharui.

  Cuba lihat jumlah trafik yang dijana oleh Lynk.my untuk blog saya ini dalam tempoh sehari menggunakan servis Lynk.my. Itupun saya hadkan supaya entri tersebut untuk menerima trafik dalam julat 1,000 - 2,000 PV sahaja sehari. Walaupun dihadkan, anda akan terpegun apabila trafik blog anda mencanak-canak lebih daripada apa yang anda impikan sebelum ini.
  Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari
  Apa yang perlu dilakukan adalah:
  1. Daftar percuma di Lynk.my
  2. Akses ke bahagian Advertiser
  3. Letakkan link atau URL yang mahu menerima julat trafik yang dikehendaki
  4. Dan biarkan Lynk.my bekerja untuk naikkan trafik entri/blog anda.

  Cukup mudah bukan? Inilah rahsia tersembunyi untuk mendapatkan trafik yang tinggi sehingga 20K PV sehari. .. malah seperti saya tunjukkan di awal ... boleh dapat sehingga 41K PV dalam sehari!

  Nak lihat bagaimana Lynk.my mempromosikan blog dan entri anda? Cuba anda klik pautan ini - http://lynk.my/AUm

  Ia merupakan link yang telah dijana secara automatik oleh Lynk.my supaya blog anda menerima trafik yang telah anda tetapkan di ruangan setting dashboard Advertiser di Lynk.my. Apa yang dilakukan oleh Lynk.my ... ialah mempromosikan link atau url entri dan blog anda kepada ribuan pengguna dan ahli lynk yang lain.

  Oh ya, anda juga boleh menjana income menerusi Lynk.my ini, boleh baca review ringkas saya mengenainya di entri ini - Contest Review Lynk.my 2015

  Jadi, kini anda sudah tahu. Terpulang kepada anda untuk gunakan perkhidmatan dari Lynk.my ini agar boleh memberikan sedikit impak positif kepada blog anda.

  Selamat mencuba.

  p.s: Kaedah ini tidak terhad untuk blog, malah boleh untuk laman web, laman perniagaan, fanpage, landing page, squeeze page, youtube dan sebagainya termasuklah link affiliate.


  19 Ulasan

  Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. terbaik panduannya nak try juga le..ehehe

   BalasPadam
  2. Balasan
   1. Terima kasih .. semoga apa yang saya kongsikan ini akan luapkan semangat untuk terus menulis blog

    Padam
  3. Assalammualaikum..syukur alhamdulillah..terima kasih banyak Bro HH kerana tidak pernah kedekut berkongsi ilmu dan rahsia kejayaan..PC sangat berbesar hati mengenali ramai blogger walau di alam maya yang tidak berkira berkongsi ilmu yang dimiliki..subhan Allah..moga memberi manfaat kepada kita semua dunia akhirat.ameen.

   BalasPadam
   Balasan
   1. In Sha Allah, terima kasih kerana terus sudi baca blog saya yang tidak seberapanya ini.

    Padam
  4. wow. menarik tu . boleh la sy cuba2 test sebagai pengiklan di lynk.my

   BalasPadam
  5. Terima kasih HH . nak cuba jugak lah :),

   BalasPadam
  6. Alhamdulillah...
   Perkongsian yang amat2 berguna bagi newbies..

   Terima kasih tuan diatas segala ilmu yang dicurah ke dalam blog ini..banyak membantu saya..

   Jom singgah AlongMisuari.com

   BalasPadam

  Catat Ulasan

  Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  Terbaru Lebih lama

  Advertisement

  Bisnes Shopee

  Advertisement

  BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

  Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


  Advertisement