Peluang Pendapatan Sampingan Bersama UBER di Hari Raya ini. Peluang buat duit semasa raya ini terbuka sangat luas buat pemandu-pemnadu Uber. Tentu ramai pelanggan yang mahu menggunakan perkhidmatan Uber dan juga Grabcar semasa cuti perayaan yang agak panjang bagi setengah orang. Kerana apa? Kerana kemungkinan ramai pemandu teksi (khususnya) yang akan bercuti berhari raya.

Pemandu-pemandu Uber di Johor, Kuala Lumpur dan Penang pasti tidak melepaskan peluang meraih pendapatan sampingan yang lumayan. Dan paling best, ada tawaran dan bonus istimewa disediakan untuk mereka, termasuklah mereka yang menggunakan UberDost, iaitu salah satu cara menjana income dari Uber tanpa perlu membawa kereta atau menjadi pemandu Uber. Nak tahu? Baca ni - Rahsia Uber.

Peluang Pendapatan Sampingan Dengan UBER

Peluang Pendapatan Sampingan Bersama UBER
Saya pasti ramai yang tidak tahu Rahsia Uber ini. Anda mungkin sekadar tahu, untuk mendapat peluang jana pendapatan sampingan adalah dengan menjadi pemandu Uber, tetapi sebenarnya ada dua lagi cara untuk meraih pendapatan lumayan menerusi Uber. Saya ada cerita di post berikut - Bagaimana Buat Duit dari Uber Tanpa Bawa Kereta

Untuk menjadi pemandu Uber misalnya, anda memerlukan dokumen-dokumen berikut sebagai syarat untuk mula menjana income menerusi Uber:
  1. Kad Pengenalan
  2. Lesen Memandu yang sah
  3. Cover Note insuran kereta yang mahu didaftarkan di Uber

Jika berminat untuk menjadi pemandu Uber, sila isikan borang di bawah ini untuk Pradaftar sebagai pemandu Uber, in Sha Allah, anda akan dihubungi menerusi SMS sebaik sahaja mengisi borang yang disediakan. Malah, anda akan diberikan lokasi tempat dan masa untuk pendaftaran penuh dan pengesahan sebagai pemandu Uber. (*Sila berikan masa selama 48 jam untuk menerima SMS dari Uber)

Borang Pradaftar Sebagai Pemandu Uber MalaysiaIsikan butiran di atas dengan sempurna, jika tidak .. anda akan terlepas peluang ini kerana anda boleh berjimat sebanyak RM25 untuk proses pemeriksaan latar belakang yang kini ditawarkan percuma sehingga 18 Julai 2016. Amacam? Peluang terbaik untuk dapatkan sedikit pendapatan sampingan bersama Uber di Hari Raya ini.

Jika borang di atas tidak dipaparkan, anda boleh isi (alternatif) borang tersebut menerusi pautan ini - [+] Borang Pradaftar Pemandu Uber

Jika anda merasakan anda sukar untuk dapat income sampingan sebagai pemandu Uber, boleh ketahui kaedah lain dengan mendapatkan panduan buat duit Uber tanpa bawa kereta menerusi pautan ini - [+] Rahsia Uber

Semoga anda berjaya.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement