Tahu mengenai Uber kan? Saya sebelum ini ada cerita mengenai Buat Duit Dengan Uber Tanpa Bawa Kereta. Hari ini, saya nak tunjukkan kepada anda bagaimana saya dah menerima income dalam masa seminggu saya join, dan memberitahu mengenai Rahsia Uber ini. Alhamdulillah, saya sudah dapat income online pertama saya menerusi Rahsia Uber.

Saya tidak perlu keluar rumah pun untuk buat duit dengan Uber ni. Tak perlu jadi pemandu, tetapi saya boleh dapat komisen sehingga RM280 sehari!. Itupun saya cuma buat secara santai dan tak secara serius mengadap komputer saya.

Income Online Dari Rahsia Uber

Income Online Rahsia Uber
Sebenarnya ada beberapa cara nak buat duit dengan Uber ini. Salah satunya ialah dengan menjadi pemandu Uber. Tapi, bukan semua orang suka nak memandu ke sana ke mari mengejar trip dan mendapat upah Uber. Ada beberapa cara lain untuk jana pendapatan dengan Uber ni.

Selain mendapatkan income online memperkenalkan Rahsia Uber, anda juga boleh dapat income dengan memperkenalkan pemandu Uber. Apabila pemandu Uber itu melengkapkan sejumlah trip, anda akan dapat komisen yang agak lumayan. Dan paling menarik, setiap bulan ada bonus khas yang diberikan oleh Uber kerana kerajinan anda .. huhu

Cuba lihat email yang saya terima di bawah ini, ia adalah salah satu promosi terkini yang diberikan oleh Uber untuk golongan mereka yang mahu buat duit tanpa bawa kereta Uber.
Buat duit dengan Uber tanpa bawa kereta
Ini adalah promosi khas sempena Raya untuk mereka yang dah daftar dengan Uber (tanpa perlu bawa kereta) ... anda akan dibayar RM250 bagi setiap 25 trip lengkap yang telah pemandu Uber yang anda perkenalkan selesaikan. Menarik tak?

Dan bagi pemandu Uber, bukannya susah sangat nak buat 25 trips dalam satu hari ni. Apatah lagi jika beliau berada di bandar besar seperti Kuala Lumpur, Johor Bahru atau Penang.

Amacam? Ok tak?
Income Online Rahsia Uber
Nak tahu lebih lanjut cara nak buat duit dengan Uber tanpa perlu bawa kereta? Dapatkan panduan yang telah disediakan kepada anda ini:

[+] Rahsia Uber - Buat Duit Tanpa Perlu Bawa Kereta

Ramai yang dah berjaya buat. Dan saya antara salah satu yang dah buat duit dengan Rahsia Uber.

6 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

 1. Wah menarik info ni untuk dapatkan duit tambahan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Memang menarik .. skrang ada promosi dari Uber, komisen satu trip RM10 ..

   Delete
 2. mnarik rahsia uber ni..

  belum berkesempatan utk mencuba..

  ReplyDelete
 3. saya pun dah banyak dapat promo code bila promote dekat kawan2. haha. xperlu susah2 fkir nak bayar

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung