21 June 2016

Iklan TV Aidilfitri 2016 AEON - Kisah Keluarga Nek Wan

Maka bermulalah iklan TV untuk Aidilfitri 2016. Kali ini saya nak kongsikan iklan Raya Aidilfitri 2016 daripada AEON, salah satu jenama untuk pusat membeli belah terkemuka di Malaysia. Siapa yang tak kenal nama Jaya Jusco yang telah dijenamakan menjadi AEON Jusco.

Iklan TV Aidilfitri 2016 AEON - Kisah Keluarga Nek Wan

Iklan TV Aidilfitri 2016 AEON - Kisah Keluarga Nek Wan
Iklan TV Aidilfitri 2016 daripada AEON memaparkan kisah dan gelagat keluarga Nek Wan bershopping raya. Iklan tanpa dialog ini memaparkan bagaimana keluarga Nek Wan teruja untuk membeli-belah di AEON sempena hari raya 2016.

Jom saksikan video iklan TV Ceria Aidilfitri 2016 daripada AEON ini ... oh ya, ada contest khas untuk anda ... Facebook Ceria Aidilfitri 2016, di mana anda berpeluang menang hadiah sebahagian duit raya sejumlah RM10,000. Apa yang perlu anda buat ialah Like, Share dan Menang ... menerusi laman Facebook. Contest ini telah bermula sejak 10 Jun yang lalu ...

Video Ceria Aidilfitri AEON 2016 - Kisah Keluarga Nek Wan


Terhibur dengan video iklan TV dari AEON? Ok, sekarang sedikit info mengenai kontest Ceria Aidilfitri AEON 2016. Semoga berjaya ... huhu ... manalah tahu rezeki raya tahun ni .. in Sha Allah.

Untuk sertai, login ke akaun FB anda dan terus ke sini - http://lynk.my/3BlH
 
Contest Facebook - Ceria Aidilfitri AEON 2016 - Hadiah Duit Raya


Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

6 Komen

Terima kasih atas perkongsian.
Nak menang duit raya jugak hiks

Tak berapa mengancam iklan ni kan...

Hehehe.. tak join pun. :P

Ok .. selamat mencuba. Mana tahu kan ..

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon