Set Combo Ebook ASB Genius & Hartanah, set ebook berkaitan pelaburan dan hartanah paling bernilai untuk wang anda. Adakah anda mencari ilmu berkaitan dengan pelaburan? Jika anda mahu menjadikan wang sebagai alat untuk menggandakan wang anda, dan biarkan ia bekerja untuk anda, maka saya sangat syorkan anda mendapatkan dan melanggan Set Combo Ebook ASB Genius dan Hartanah ini.

Set combo ebook ini merupakan inisiatif yang dipelopori menerusi ‪#‎kolejmayagenius‬. Ia adalah bertujuan untuk memberikan serta menambah ilmu pengetahuan rakyat Malaysia khususnya Bumiputera di dalam pelaburan ASB dan juga hartanah. Ramai yang tidak tahu betapa besar potensi yang ada menerusi pelaburan seperti ini.

Set Combo Ebook ASB Genius & Hartanah

Apa yang menariknya ialah, sekali sahaja anda melanggan, anda akan menerima ebook-ebook ilmu secara berterusan berkaitan topik yang disebutkan saya tadi. Jadi ia memang sesuatu yang sangat berbaloi untuk dimiliki. Dan tentu anda tidak percaya, bahawa anda hanya memerlukan komitmen RM60 sahaja untuk melanggan dan mendapatkan set combo ebook ini.
Mahu terus mendapatkan set ebook dan video ini? Langgan sekarang menerusi pautan berikut [+] Combo ASB Genius + Hartanah

Murahnya RM60. Kenapa?

Mungkin anda tertanya-tanya, mengapa harga yang ditawarkan semurah begini? Ini adalah kerana #kolejmayagenius tidak mahu orang seperti anda merasa terbeban mencari ilmu berkaitan pelaburan dan juga hartanah. Ia adalah harga komitmen dari anda, sebagai salah satu usaha bagi melahirkan lebih ramai golongan bijak kewangan, pelaburan & hartanah di Malaysia.

Set combo ebook ASB Genius dan Hartanah ini adalah rujukan terbaik yang mengandungi himpunan 9 video teknik-tekni hebat dalam Amanah Saham Bumiputera. Ilmu yang diberikan bakal memudahkan kefahaman anda kerana disampaikan dan diulas menggunakan penyampaian yang mudah difahami.

RM60 adalah nilai yang agak tinggi untuk anda? Langgan dahulu, set combo ebook ini mempunyai jaminan wang dikembalikan ... 100% dalam masa 7 hari dari hari langganan. Andai anda tidak berpuas-hati dan merasakan ilmu yang ada adalah tidak bermanfaat sama sekali untuk anda, maka anda boleh menggunakan jaminan ini untuk mendapatkan RM60 yang dilaburkan. Jadi, tidak perlu risau dan gusar.
Terus langgan jika berminat menerusi pautan Ini [+] Combo ASB Genius + Hartanah

Apa Manfaat Ebook Ini?

Manfaat dengan melanggan set combo ebook ASB Genius dan Hartanah ini:
 • Dengan mengetahui kaedah serta teknik-teknik sebenar pelaburan, anda mampu mencipta simpanan ratusan ribu ringgit dalam masa yang jauh lebih singkat dari apa yang anda fikirkan.
 • Anda akan mengetahui cara untuk menjana keuntungan hampir 40% setahun melalui pelaburan ASB.
 • Anda akan ketahui cara bagaimana nak hasilkan keuntungan 200% sebulan dari simpanan yang dikeluarkan.
 • Mengetahui rahsia dan kuasa compunding.
 • Bagaimana untuk mendapatkan pinjaman untuk ASB sebanyak RM200K dengan komitmen bulanan sebanyak RM180 sahaja.
 • Bagaimana anda boleh menyimpan wang lebih daripada RM150K sebulan dalam tempoh lima tahun dengan komitmen bulanan tidak sampai RM900 sebulan.
 • Mengetahui teknik menggandakan wang sedia ada di dalam ASB dengan kuasa profit 5 kali ganda.
 • Rahsia menggunakan teknik tanpa modal dan tanpa komitmen bulanan untuk menghasilkan pulangan lebih RM100K dalam tempoh 5 tahun menerusi ASB dengan mengaktifkan 'benda yang mati'.
 • Bonus terbaik adalah anda akan ketahui rahsia serta teknik yang terbukti berkesan bagaimana nak memendekkan tempoh pinjaman perumahan dari 35 tahun menjadi 16 tahun sahaja tanpa penambahan komitmen bulanan, dan tanpa interest!
 • Ebook & Video ASB Genius ini akan Mengupas Satu persatu teknik-teknik dengan pembuktian Matematik. 'Matematik Tidak Menipu '. Dengan ASB Genius anda akan bagaimana anda boleh melakukan simpanan dan pelaburan dalam ASB hingga ratusan ribu ringgit dengan lebih pantas & mudah .

Butiran Set Combo Ebook ASB Genius & Hartanah

Butiran mengenai set combo ASB Genius & Hartanah ini ... yang mungkin perlu anda tahu sebelum anda merasakan komitmen RM60 sekali bayar ini agak berat untuk anda demi ilmu.
 1. Ebook 'ASB Genius' (RM78) - Khairul Ezuwan
  Banker/Writer/Independent Speaker untuk 60 Siri Seminar Potensi ASB & Hartanah and Seminar ASB Genius
 2. 9 'Video Digital ASB Genius' (berdurasi 1 jam 20 minit) (RM159) - Khairul Ezuwan
  Banker/Writer/Independent Speaker
 3. Ebook 'Pencen Mewah Dengan Hartanah' (RM66) - Huzaifah Abdullah Sani
  Investor/ Blogger/Writer
 4. Ebook 'Panduan Lengkap Strategi Pelaburan Shoplot' (RM55) - Huzaifah Abdullah Sani
  Investor/Blogger/Writer
 5. Ebook 'Teknik Sublet' (RM35) - Mohd Safuan @ Wan Infolelong
  REN/writer/ Speaker
 6. Ebook '10 Tips Pelabur Newbie' (RM33) - Abang Ensem
  CEO/Ex-Banker/Writer/Speaker
 7. Ebook 'Aku Tuan Rumah' (RM35) - Huzaifah Abdullah Sani
  Investor/Blogger/Writer
 8. Ebook 'Buat Duit Dengan Rumah Tamu' (RM35) - Syahnaz Akhtar Mat Ali
  Speaker/Writer
 9. Extra Free: format Dokumen (Microsoft word)
  i) Tenancy Agreement
  ii) Sublet Agreement
Harga Sebenar adalah RM461 ... dan anda hanya perlu bayar RM60 sahaja. Langgan sekarang untuk peroleh peluang bagi cabutan bertuah yang ada disediakan untuk semua yang melanggan. Apa tunggu lagi? Ilmu dapat, dan peluang untuk menang hadiah pun diberikan.
Terus langgan jika berminat menerusi pautan Ini [+] Combo ASB Genius + Hartanah

Cabutan Grand Genius

Untuk pelanggan yang melanggan Set Combo ASB Genius & Hartanah bermula 1 Jun 2016 hingga 31 Disember 2016 . Pelanggan dalam lingkungan tarikh tersebut secara automatic layak untuk Cabutan ini. Cabutan ini akan dibuat pada 15 Januari 2017.

Anda langgan sekarang, anda mungkin 
 • Hadiah Utama : 1 unit Motorsikal Yamaha Y15ZR0i - King of Street
 • Hadiah pertama : Sijil Simpanan Premium (SSP) bernilai RM2000
 • Hadiah kedua : Sijil Simpanan Premium (SSP) bernilai RM1000
 • Hadiah ketiga : Sijil Simpanan Premium (SSP) bernilai RM500
 • Hadiah Saguhati: Sijil Simpanan Premium (SSP) bernilai RM100 x 10 pelanggan bertuah.

2 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement