Panduan Bisnes Tudung
Yeah. Ada filem baru martial arts, bertajuk Judge Archer (法官射手) 2016. Filem ini juga disebut sebagai
箭仲裁 di China. Ia berkisar mengenai sebuah sekolah martial arts di China yang terkenal. Filem ini merupakan filem olahan baru, hasil kreativiti Xu Haofeng. Siapa yang tidak kenal dengan Xu Haofeng ni, antara pengarah filem aksi antara terbaik di China.

Filem Judge Archer ini dicalonkan dalam 49th Golden Horse Awards dalam 3 kategori. Kategori tersebut ialah Best Adapted Screenplay, Best Action Choreography dan Best Original Film Score. Jadi, ia menjadi antara filem aksi mesti tonton untuk tahun 2016 untuk diri saya.

Tonton Judge Archer 2016 Online HD

Filem ini telah dikeluarkan pada 11 Mac 2016 yang lalu. Saya tak pasti samada filem ini telah sampai ke Malaysia, tetapi anda boleh tonton filem ini secara online dalam format HD menerusi beberapa laman web.

Kepada anda yang ingin tonton filem Movie Online HD Judge Archer (法官射手) 2016 Xu Haofeng ini, boleh klik di pautan yang disediakan di akhir post. Saya tak boleh nak terus letakkan filem untuk tayangan langsung kerana ia melanggar beberapa terma pengiklanan Adsense. :)

So enjoy bila boleh layan secara free movie Judge Archer 2016 ni ye. Saya tak jamin pautan tersebut akan kekal. Sebelum tu, layan trailer Judge Archer 2016 Xu Haofeng ini terlebih dahulu ye ..


Untuk tonton filem ini dalam format HD online, boleh klik pautan ini - http://lynk.my/DVAP
(*sila tunggu 5 saat, dan klik skip ads di atas browser anda)

Selamat menonton.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement


Rahsia Hartanah