20 April 2016

40+ Foto dan Gambar Blogger di #SBB2016 oleh KotakLensa


Foto dan Gambar Blogger di Majlis Sepetang Bersama Blogger #MDecSBB2016 #SBB2016 dari KotakLensa. Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog.

10 Foto Blogger Semasa #SBB2016 dari KotakLensa

12 Gambar Blogger Pilihan di #MDecSBB2016 oleh KotakLensa

20 Foto Blogger Seronok di #SBB2016 #MDecSBB2016 oleh Kotak Lensa


Kredit sepenuhnya - KotakLensa.com


Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

10 Komen

Cantik gambar..huhu..😆

kihkihkih gambo weols pun ado #projekbloggerutara

nasib ada muka kita.. hahahahhahaha...

gua scroll mcm xde gambar gua yg menarik je... ke owner blog ini, banned gua?

Yes ada gak terselit gambar kat blog sifu HH 😄

ehh gambar team projek blogger utara pun ada..

Heh .. mestilah nak kena ada ... kta kan GENG UTARA

Tak nampak foto saya kat sini, tak hensem kot.

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon