40+ Foto dan Gambar Blogger di #SBB2016 oleh KotakLensa

Borong Online dari China
Foto dan Gambar Blogger di Majlis Sepetang Bersama Blogger #MDecSBB2016 #SBB2016 dari KotakLensa. Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog.

10 Foto Blogger Semasa #SBB2016 dari KotakLensa

12 Gambar Blogger Pilihan di #MDecSBB2016 oleh KotakLensa

20 Foto Blogger Seronok di #SBB2016 #MDecSBB2016 oleh Kotak Lensa


Kredit sepenuhnya - KotakLensa.com





Samsung Galaxy Note 9

Post a Comment

10 Comments

  1. kihkihkih gambo weols pun ado #projekbloggerutara

    ReplyDelete
  2. nasib ada muka kita.. hahahahhahaha...

    ReplyDelete
  3. gua scroll mcm xde gambar gua yg menarik je... ke owner blog ini, banned gua?

    ReplyDelete
  4. Yes ada gak terselit gambar kat blog sifu HH 😄

    ReplyDelete
  5. ehh gambar team projek blogger utara pun ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh .. mestilah nak kena ada ... kta kan GENG UTARA

      Delete
  6. Tak nampak foto saya kat sini, tak hensem kot.

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.