Karnival Pendidikan Universiti Malaya (UM Education Carnival) 2016. Rebut peluang untuk menghadiri karnival pendidikan yang bakal diadakan di Universiti Malaya pada 25 - 26 Mac 2016. Karnival ini bakal menyaksikan lebih 200 program ditawarkan kepada pasca siswazah dan sarjana muda. Ia juga memberikan ruang dan peluang untuk pengunjung mengetahui lebih dekat berkaitan program yang disediakan menerusi wakil-wakil fakulti di booth yang ada.

Satu kesempatan yang sangat bagus untuk lulusan SPM, STPM dan Diploma yang mahu melanjutkan pengajian ke peringkat lebih tinggi. Begitu juga untuk mereka yang mencari peluang untuk ke peringkat Sarjana dan Kedoktoran. Apatah lagi ditawarkan oleh sebuah IPTA yang mempunyai ranking sangat baik di antara universiti seluruh Malaysia malah dunia.

Universiti of Malaya Education Carnival 2016

Universiti of Malaya Education Carnival 2016
Karnival Pendidikan Universiti Malaya atau UM Educatioan Carnival 2016 ini akan menyediakan segala informasi terkini berkaitan program dan pengambilan untuk tahun 2016. Ia akan bermula dari jam 9:00 pagi hingga 5:00 petang, 25 hingga 26 Mac 2016 di Dewan Tunku Canselor UM.

Come and meet our esteemed faculties at the UM Education Carnival on 25 & 26 March 2016. Learn more on what UM offered at Postgraduate and Undergraduate programmes. Enroll in our world class courses. Apply on-the-spot with up to 100% application fee waived! 

Jika anda menghadiri karnival pendidikan ini, anda akan dapat tawaran yang menarik yang disediakan, antaranya diskaun 50% untuk fee permohonan program pasca-siswazah, dan diskaun 100% atau percuma untuk fee permohonan ke program Sarjana Muda. Memang sangat menarik dan sukar didapati di tempat lain.
Universiti of Malaya Education Carnival 2016
Buat permohonan terus untuk sambung belajar di Universiti Malaya, IPT terbaik dan tertua di Malaysia ini. Jangan lepaskan peluang ini.

Oh ya, selain informasi, penerangan program di booth yang ada, anda juga boleh juga menikmati jualan Garage Sale dan Jumble Sale yang turut diadakan sempena Karnival Pendidikan UM 2016 ini.

Jom ke Dewan Tunku Canselor, pada tarikh yang dinyatakan dan lihat peluang yang boleh dilalui untuk sambung belajar di Universiti Malaya. Dan jangan lupa kongsikan info ini kepada semua yang anda kenal ... yang mungkin sedang berusaha mencari peluang terbaik ini.

Semoga bermanfaat.

Untuk info lanjut mengenai Universiti of Malaya Education Carnival 2016 ini, boleh hubungi:

Puan Lily Syafika Harun (Lily)
Institut Pengajian Siswazah
Universiti Malaya
50603 Kuala Lumpur
Phone : +6017-652 7764
FB - https://www.facebook.com/InstituteOfGraduateStudies

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung