Ketahui teknik dan cara berkesan lariskan jualan di Instagram yang terbukti berjaya! Adakah anda seorang peniaga online di Instagram, samada lama atau baru nak berniaga, atau mungkin nak tambah follower, dan mahu mempunyai follower yang aktif atau teringin mendapatkan banyak like? Mengapa tidak anda fahami 17 modul yang disediakan dalam DVD Teknik Jualan Insta?

Ada pemilik akaun Instagram yang ada puluhan ribu pengikut, tetapi pengikut kebanyakkannya 'tidur', dan bukan jenis targeted. Mereka mungkin akan like setiap gambar yang anda post, tetapi mereka sekadar like sebab memang mereka kaki like .. mereka bukan pengikut genuine.

Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram

Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram
Inilah masalah banyak peniaga dan usahawan online yang tidak dapat membuat jualan, apatah lagi melariskan produk mereka menerusi Instagram. Sudah ada puluh ribu pengikut di Instagram, tetapi nisbah yang membeli produk dengan jumlah pengikut sangat mengecewakan.

Menerusi DVD Teknik Jualan Insta ini, mereka yang ada masalah seperti yang saya beritahu di awal post, mungkin dapat diselesaikan. Cuba lihat sinopsis 17 modul yang ada dalam panduan ini:

Modul #1 - Asas Bisnes Di Instagram

Ramai orang gagal buat jualan dalam Instagram sebab mereka terlepas pandang asas ni. Umpama nak buat rumah, kalau tiang tak kukuh, bila-bila masa boleh roboh. Sama juga dalam perniagaan dan Instagram. Kalau anda faham konsep asas ni, mudah untuk anda lakukan jualan di Instagram!

Modul #2 - Bina Profile Bisnes Di Instagram

Dalam modul ini, ia akan dedahkan teknik membina akaun dalam Instagram khas untuk perniagaan. Yang mana akaun anda akan nampak lebih profesional dan mudah untuk membina keyakinan dan kepercayaan pelanggan dan bakal follower anda kelak, seterusnya menarik minat orang luar untuk follow anda seterusnya jadi pelanggan anda

Modul #3 - Followers

Fahami konsep follower dalam Instagram yang mana follower ini adalah bakal pelanggan anda dan bagaimana anda nak memanipulasi followers anda bagi meningkatkan kepercayaan pelanggan. Dan ketahui followers bagaimana yang anda benar-benar perlukan.

Modul #4 hingga #9 - Teknik Naikkan Follower

Terdapat 9 teknik yang bakal didedahkan dalam misi anda mendapatkan followers terutama targeted followers dan 9 teknik ini adalah yang terbukti bantu untuk tingkatkan jumlah followers dari hari demi hari.

[+] Klik - DVD Lariskan Produk di Instagram

Modul #10 - Strategi Unfollowing

Antara masalah yang dihadapi oleh segelintir pada peniaga adalah berlakunya following terlalu ramai. Jadi dalam dvd video ini akan dedahkan anda teknik lakukan unfollowing secara lebih teratur dan seterusnya bakal memberi kesan besar pada akaun anda kelak.

Modul #11 - Strategi Posting

Untuk menjual di Instagram ianya tidak boleh lari dari gambar dan penulisan. Gambar dan penulisan merupakan elemen yang sangat penting untuk mempengaruhi prospek untuk membeli. Ramai yang tidak menguasai sepenuhnya bahagian ini. Saya akan berikan teknik dan konsep penulisan iklan yang benar-benar efektif dan mampu menghasilkan jualan. Dan juga idea-idea bagaimana untuk anda hasilkan post yang menarik dan memukau.

Modul #12 - Strategi #tags

Dalam modul ini pula akan ditunjukkan kepada anda bagaimana kepentingan #tags dalam membantu perniagaan anda, dan bagaimana anda boleh lakukan "folder" dalam akaun Instagram anda, seterusnya kegunaan-kegunaan #tags yang lain terutama untuk mendominasikan enjin carian dalam Instagram

Modul #13 - Database

Rasanya tak cukup lengkap jika tidak didedahkan kepada anda betapa pentingnya untuk anda menyimpan database dan bagaimana untuk anda kumpul database melalui Instagram. Followers sahaja tak cukup sebab bila-bila masa sahaja ianya boleh hilang, tapi dengan ada database, bisnes anda mampu bertahan jauh lebih lama!

Modul #14 - Follow Automatik

Pernah dengar Robot IG? IG anda bekerja sendiri walaupun pada waktu tidur? Dalam modul ini pula akan ditunjukkan kepada anda bagaimana boleh lakukan following dan unfollowing serta likes gambar orang lain secara automatik walaupun anda tak log in dalam Instagram anda. Modul update ini sangat bersesuaian bagi mereka yang tidak ada masa yang banyak untuk uruskan akaun Instagram mereka
Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram

Modul #15 - Post Berjadual

........ Baca di sini - 17 Modul Teknik Jualan Insta

Modul #16 - Instagram Ads

........ Baca di sini - 17 Modul Teknik Jualan Insta

Modul #17 - Bonus - Gandakan Duit di IG

........ Baca di sini - 17 Modul Teknik Jualan Insta

Saya biarkan bahagian sinopsis modul 15, 16 dan 17 untuk anda selidiki sendiri andai anda benar-benar berminat nak tahu. Saya fikir, modul pertama sehingga modul ke 14 pun sudah cukup memberikan gambaran bahawa DVD Teknik Jualan Insta ini akan berikan manfaat terbaik untuk anda.

Promosi Khas DVD - Harga Pengenalan (Terhad)

Promosi khas untuk DVD Teknik Jualan Insta sedang berlangsung sehingga tengah malam 25 Januari 2016 (Isnin) dengan harga permulaan menarik iaitu kurang RM100. Dan selepas itu, harga akan dinaikkan menjadi RMXXX.
Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram

Panduan ini disediakan dalam bentuk video DVD 17 modul yang senang untuk anda ikuti dan fahami. Andai anda merupakan golongan di bawah ini, maka seharusnya anda memiliki panduan ini dengan harga pengenalan yang cukup berbaloi.
 • Mahu lariskan produk yang dijual di Instagram
 • Mendapatkan ribuan follower berkualiti
 • Mendapatkan follower yang genuine dan targeted
 • Mendapat likes yang banyak
 • Buat duit secara berkesan di Instagram
 • Teknik sebenar berniaga di Instagram
Dapatkan harga promosi khas ini sebelum terlewat. Inilah peluang yang perlu anda rebut .... hanya RM90 untuk pakej utama. Klik pautan disediakan di bawah ini, dan jangan tunggu sehingga Isnin, 25 Januari 2016, kerana selepas itu harga tawaran akan dinaikkan ....

[+] Klik - DVD Lariskan Produk di Instagram

Jangan komen dan jangan PM saya andai anda mahukan harga tawaran selepas 25 Januari 2016 ye ... sebab owner produk ini akan mengamuk nanti. Buat tindakan sekarang ... !!


[full_width]

6 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

 1. nice tutor, sangat pantas untuk diterapkan :)

  ReplyDelete
 2. memang patut dapatkan bagi mereka yang buat bisnes dari Instagram ni..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Betul .. siapa yang tak dapatkan memang rugilah, ilmu memang awesome dikongsikan menerusi DVD lariskan jualan instagram ni

   Delete
 3. saya guna insta untuk cantikkan gambar ...hihi

  ReplyDelete
 4. untunglah sapa yang beli ni, ilmu boleh dipraktkkan

  ReplyDelete
 5. ulasan yang bagus, ingin segera aku terapkan.. semoga laris jual ku

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung