Komisen 25 Ashadee.com

Komisen 25 Ashadee.com


Rezeki akhir bulan, rezeki sempena Maulidur Rasul ; syukur alhamdulillah, saya masih boleh tersenyum dengan komisen ke 25 dari affiliate Ashadee.com. Komisen untuk kali ke 25 ini menunjukkan bahawa strategi saya mempromosikan produk affiliate dari Ashadee.com berkesan, dan ada hasil yang baik.

Secara jujurnya, saya bukanlah pakar sebenar buat duit online, apatah lagi jana income menerusi affiliate. Saya cuma blogger biasa-biasa yang ada beberapa blog untuk membolehkan komisen affiliate dijana dengan baik setiap 2 minggu, setiap bulan.

Komisen 25 Ashadee.com


Mungkin ada rakan-rakan blogger yang dapat lebih banyak komisen menerusi program affiliate ini. Saya tahu, dan saya pernah lihat jumlah komisen yang mereka ini telah terima. Uhh memang mengagumkan.

Alhamdulillah, komisen ke 25 Ashadee.com kali ini berjaya diperoleh sebanyak RM585.00. Dengan income seperti ini, bolehlah saya jadikan modal persediaan untuk membeli buku sekolah anak-anak, dan juga yuran. Al maklumlah, kos pendidikan sekarang walaupun pada dasarnya percuma, perlu dibayar juga sedikit sebanyak.

Untung pada golongan yang terima bantuan wang persekolahan RM100. Kepada ramai lain yang mungkin sedang pening kepala, terpaksa mencari sumber wang alternatif untuk dijadikan perbelanjaan anak-anak yang bakal memulakan persekolahan sesi 2016.

Panduan Asas Affiliate untuk Blogger Baru

Kepada rakan blogger baru yang tidak tahu menahu mengenai cara buat duit dengan blog menerusi program affiliate ini, anda boleh mendapatkan sebuah panduan yang menceritakan mengenai affiliate, dan teknik yang diperlukan untuk menjana income menerusinya.

Anda boleh dapatkan panduan tersebut di sini - Panduan Asas Affiliate untuk Blogger Baru

Dan jika anda sudah pun mengetahui apa itu affiliate, dan bagaimana anda akan peroleh komisen, mungkin anda perlu baca mengenai teknik yang patut anda gunakan. Saranan saya ialah anda cuba untuk ikuti Kursus Affiliate yang akan menyediakan siri video yang terbaik untuk jana income menerusi affiliate ini.Post a Comment

3 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com