Income menerusi KerjaTranslator. Alhamdulillah, tahun 2015 membuka banyak peluang rezeki dari buat duit secara online ni. Salah satu sumber pendapatan online yang sering saya terima ialah menerusi KerjaTranslator. Walaupun tak berapa banyak, tetapi income menerusi KerjaTranslator ini sudah cukup baik memberikan pendapatan sampingan untuk saya.

Income Menerusi KerjaTranslator

Anda boleh lihat jumlah income yang telah saya peroleh menerusi KerjaTranslator ini. Jumlah income adalah sebanyak RM360 sejak saya mendaftarkan diri di KerjaTranslator.com pada sekitar bulan Ogos 2015. 5 bulan ... hmm kira-kira RM72 sebulan. Tu kiranya dah boleh tampung kos bil air di rumah ini, dan lebihan boleh dijadikan wang simpanan untuk pelaburan .. contohnya pelaburan dalam ASB ..hoho .. boleh ikut panduan 2 Teknik Buat Duit Menerusi ASB
Income Menerusi KerjaTranslator
Income Menerusi KerjaTranslator

KerjaTranslator adalah sebuah direktori pekerjaan untuk mereka yang mahu mencari peluang kerja sebagai penterjemah secara online. Ia menyediakan ratusan peluang untuk kerja sebagai translator di luar negara. Ada peluang kerja sebagai translator atau penterjemah ini dibayar sehingga USD100 untuk satu fail yang mengandungi lebih kurang 3000 patah perkataan.

[Akses Segera] Direktori Pekerjaan Sebagai Penterjemah Online

Ramai Pelajar Malaysia Ambil Kesempatan Kerja Sebagai Penterjemah Bebas

Ramai pelajar Malaysia di luar negara yang ambil peluang untuk mendapatkan kerja sebagai translator ini. Ia adalah kerja mudah buat mereka, apatah lagi ianya boleh dilakukan di masa lapang dan hujung minggu. Pendapatan menerusi kerja ini memang tidak tetap, ada yang peroleh income yang tinggi, ada yang sedikit. Ianya bergantung dengan jenis bahasa dan jumlah perkataan.
Peluang Kerja Sebagai Penterjemah Bebas Online
Memandangkan saingan yang tinggi untuk kerja sambilan ini, mereka yang mahu mendapatkan kerja sebagai penterjemah ini memerlukan satu resume yang bagus untuk meyakinkan pemberi kerja. Dalam KerjaTranslator ada disediakan panduan berkaitan menyediakan resume ini, selain beberapa tools yang perlu bagi menjadikan kerja penterjemah mudah dan lebih baik.

Seandainya anda berminat untuk menjana income menerusi KerjaTranslator ini, bolehlah mendaftar menerusi pautan disediakan di bawah ini, hanya klik dan tekan butang kuning 'Order Sekarang'

[+] Daftar Ahli KerjaTranslator.com

Selesai mendaftar, anda akan diberikan arahan seterusnya dengan memasukkan nama serta email.

Selamat mencuba.


5 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement