16 December 2015

7 Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku


Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku. Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

7 Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Boleh baca novel Cik Cinderella Dan Encik Tengku secara online di sini - Baca Novel Online Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Kredit: FB Rasmi Zahirah Macwilson

Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

12 Komen

ramai pelakon ni HH..mewarnai persada seni

emmm...cun..tp xtaw sape..jarang tgk tv..huhu..

Nanti ramai yang nak tengok juga cerita ni.

tang bibir, dan lirikan mata tu yang mahal

zahirah macwilson ni mmg cantik

Bergetar tulang rusuk kali ke-2..hehe..indah nya ciptaan Tuhan..

Nak kata baru tu tidaklah juga .. anak pelakon kot ..kenal Mc Wilson .. :) ala macam orang putih tu

Anak pelakon la ... uhh :) kalau minat cerita melayu mesti kenal ngan bapak dia ..Mc Wilson ..

Leh la kawin kali kedua .. sbb dah bergetar dua kali ..hahahaha

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon