Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!

Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!


Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!. Alhamdulillah, ini merupakan komisen buat kali ke 23 daripada program affiliate Ashadee.com. Sejak mendaftar dengan program bisnes online tanpa modal Ashadee.com ini, saya telahpun mendapat income setiap bulan dengan konsisten, walaupun jumlahnya turun naik. Cukup untuk membayar bil yang ada .. terutama sekali bil Streamyx saya.

Dan rezeki Allah S.W.T itu Maha Luas, untuk komisen ke 23 ini, saya berjaya menerima komisen sebanyak 4 angka. Segala-galanya kerana produk Nichify yang merupakan antara produk terbaik yang dijual di dalam Ashadee.com. Ianya laris dan mendapat sambutan hangat daripada mereka yang mahu mengetahui cara termudah untuk jana income dalam USD.

Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!

Komisen ke 23 dari Ashadee.com ini telah dimasukkan ke dalam akaun bank saya pada 24 November 2015 yang lalu. Ia merupakan antara rekod komisen tertinggi pernah saya terima daripada Ashadee.com.

Ramai usahawan yang mahu membuka kedai affiliate USD telah mendapatkan produk Nichify yang saya promosikan. Sistem Nichify yang diyakini dapat bantu ramai orang untuk jana income USD menerusi affiliate percuma Amazon.com telah menyebabkan Nichify tidak sukar untuk dipromosikan.

Sebenarnya, saya telahpun memiliki sistem Nichify ini sebelum ia dinaik-taraf untuk kegunaan affiliate Amazon.com. Sebagai pengguna terawal sistem Nichify ini, saya nampak potensinya sehinggakan post pertama saya berkaitan Buat Duit Online Dengan Blog mendapat ranking #1 di Google. Ia juga membantu saya peroleh beberapa komisen lain sebelum adanya sistem Nichify ini dijual secara terbuka pada awal Oktober 2015.
Sistem Nichify
Sistem Nichify ini secara rasminya telah ditutup tempahannya, namun ... anda masih berpeluang untuk memiliki sistem ini menerusi pautan di bawah ini.

1- Pakej LITE Nichify - http://bit.do/nichifylite (untuk newbie)
2- Pakej STANDARD Nichify - http://bit.do/nichifystandard (untuk usahawan online)
3- Pakej PRO Nichify - http://bit.do/nichifyPRO (untuk usahawan online berfikiran jauh dan mahu jana income USD berterusan)

Menerusi Nichify, anda boleh punyai blog, kedai online, sistem autoresponder, sistem SEO dalaman yang semuanya disediakan secara pakej.

Sistem Nichify terkini disediakan untuk bantu menjana income menerusi affiliate Amazon.com yang membayar dalam USD. Menerusi Nichify, anda boleh mempunyai sebuah kedai online sendiri dalam masa kurang dari 5 minit yang menjual pelbagai produk terbaik dari Amazon.com.

Disebabkan kecanggihan sistem yang ada - seperti yang ditunjukkan dalam video hands-on oleh pengasas Ashadee.com / Kredyle iaitu Saudara Gobala Krishnan ... produk ini laku keras dan mendapat sambutan yang hangat.

Dan saya memberikan anda peluang di saat terakhir untuk miliki sistem ini sebelum ianya ditutup sepenuhnya 30 November 2015.Post a Comment

12 Comments

 1. Tahniah HH...Tak join pun yang ni hari tu,,,sibuk...haha...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uhh patutlah .. kalau tak saya mungkin tertinggal di belakang ..

   Delete
 2. Allhamdulillah... tahniah HH... rezeki tu...

  ReplyDelete
 3. Alhamdulillah rezeki.. tahniah HH.

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Rezeki kali ini Allah S.W.T nak berikan .. boleh kata ia bonus untuk diri saya selama bergiat dalam affiliate ini.

   Delete
 5. Jeles..Jeles...JEless..Jeles...EH!! Rosak pulak keyboard ni!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sesiapa pun boleh berjaya dengan adanya ilmu ... cuma kena bijak mencarinya ... dan pastikan ilmu itu dipraktikkan.

   Delete
 6. Alhamdulillah jadi motivasi pada blogger blogger lain HH..

  ReplyDelete
 7. Alhamdulillah dan boleh lepas banyak perkara

  ReplyDelete
 8. memang hebat..tahniah bro..tetiap bulan dapat cenggini memang menarik

  ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com