Upah menarik dalam USD sebagai penterjemah online. Satu lagi peluang menjana income yang ingin saya kongsikan iaitu bekerja secara sambilan atau sampingan sebagai penterjemah. Sebelum ini, saya ada tunjukkan bukti mengenai income yang telah saya terima daripada KerjaTranslator.com.

Menerusi KerjaTranslator.com anda akan mengetahui 1001 sumber income yang boleh anda dapat dengan bekerja secara sambilan di rumah sebagai penterjemah. Dan segalanya dilakukan atas keselesaan anda di depan komputer, dan secara online.

Upah Menarik Sebagai Penterjemah Online

Upah Menarik Sebagai Penterjemah Online
Menerusi KerjaTranslator.com; anda memerlukan 3 langkah mudah sebagai permulaan untuk membuat permohonan mendapatkan kerja sebagai penterjemah iaitu:
  1. Sediakan resume
  2. Sediakan cover letter
  3. Hantar permohonan
Seperti saya katakan tadi, di dalam KerjaTranslator.com; anda akan mengetahui 1001 sumber kerja ini dengan mudah. Ianya telah tersedia untuk anda mengikut kepada keperluan penterjemahan yang dikehendaki.

Upah Sebagai Penterjemah Memang Lumayan!

Upah Menarik Sebagai Penterjemah Online
Upah yang disediakan memang lumayan, dan bergantung kepada kategori penterjemahan mengikut bahasa. Ada sumber atau syarikat yang memberikan upah sehingga USD100 hanya untuk 300 patah perkataan. Ada pula yang memberikan upah antara USD20-USD50 untuk 300 patah perkataan. Ada pula yang membayar mengikut jam bekerja, dan juga tempoh tertentu.

Diberikan Sumber Untuk Bantu Kerja Translator

Di dalam KerjaTranslator.com juga disediakan sumber-sumber penting untuk memantapkan kerja sebagai penterjemah ini. Antaranya beberapa kursus bahasa mudah seperti kursus Bahasa Arab, kursus Bahasa Inggeris, kursus Bahasa Mandarin dan banyak lagi. Ia adalah sebagai tambahan untuk membantu mereka yang telah mendaftarkan diri memperbanyakkan portfolio menterjemah bahasa.

Bukan itu sahaja, anda juga akan menerima pautan akses ke CAT tools. CAT adalah singkatan kepada Computer-assisted translation, yang merupakan perisian untuk membantu anda menterjemah dengan lebih baik dan lebih mantap.

Bagaimana? Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai upah lumayan dan peluang menarik sebagai penterjemah online? Boleh daftarkan diri anda di pautan ini - Daftar Ahli KerjaTranslator.comPrevious Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung