Dah baca novel terlaris karya Waniey Zakaria - Hello Mr Perfect? Jika belum, anda boleh baca secara online novel Hello Mr Perfect ini dari bab 1 hingga bab 23. Novel Hello Mr Prefect kini telah diadaptasi ke drama menerusi slot Akasia TV3. Ia telah ditayangkan sejak 30 September 2015 dan telah menarik minat ramai untuk menontonnya.

Drama Hello Mr Perfect juga telah memberikan tempias populariti kepada pelakon baru yang cantik, iaitu Nur Ruhainies Farehah, adik kepada pelakon Nur Risteena. Ada beberapa blog yang menyifatkan wajah heroin drama Hello Mr Perfect ini seakan seiras dengan pelakon jelita Nora Danish.

Gambar Nur Ruhainies Farehah - Pelakon Utama Drama Hello Mr. Perfect

Bagi saya, wajah Nur Ruhainies Farehah lebih seiras dengan wajah seorang blogger yang juga popular di dalam dunia blog Malaysia iaitu Lyssa Faizureen. Jika tak percaya, anda boleh bandingkan sendiri nanti bila jenguk blog si Lyssa ini. Malah, sejak drama itu menjadi popular, ramai follower blog Lyssa yang menyangka bahawa blogger tersebut yang berlakon di dalam drama Hello Mr. Perfect; al maklumlah sekarang ni memang ramai blogger cantik menjadi pelakon seperti Hanis Zalikha, Lynda Roslan, Mira Filzah, dan ramai lagi.

Novel Online Hello Mr Perfect

Ok ..

Anda tentu nak baca novel Hello Mr. Perfect ini. Bab 1 - 5 anda boleh baca terus menerusi blog ini, dan selebihnya saya sediakan pautan untuk anda baca menerusi blog penulis karya popular ini.

Bab 1 - Hello Mr. Perfect

Bab 2 - Hello Mr. Perfect

Bab 3 - Hello Mr. Perfect

Bab 4 - Hello Mr. Perfect

Bab 5 - Hello Mr. Perfect


Bab seterusnya ...
Selamat membaca ...

Jangan lupa untuk vote entri saya mengenai Contest Review Lynk.my 2015Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement