Alhamdulillah. Saya dah berjaya siapkan sebuah kedai online sendiri dalam masa 5 minit sahaja. Menerusi pakej pro Nichify, saya telah sediakan sebuah kedai menjual telefon pintar menggunakan affiliate id Amazon saya. Serius sangat mudah.

Hanya dengan affiliate id, sistem Nichify akan 'tarik' semua info, berkaitan nama produk, info rigkas mengenai produk, spesifikasi produk, review berkaitan produk termasuklah harga yang dijual di Amazon, dalam USD! Dan saya tidak perlu melakukan apapun. Kalau ikut secara biasa, tentu nak kena tulis berkaitan produk, nak cari spesfikasi produk, nak bandingkan harga dan segala macam benda yang tentunya ambil masa lama, mungkin selama beberapa hari memandangkan saya bukannya orang celik gajet.

Kedai Online Siap 5 Minit Lengkap SEO

Menerusi Nichify, saya berjaya letakkan lebih 10 produk berkaitan telefon pintar yang dijual di Amazon, di kedai online saya. Ini termasuklah produk hot seperti iPhone, Samsung Galaxy dan beberapa lagi jenama telefon pintar yang laris di pasaran antarabangsa.

Mungkin ada yang tidak tahu, Amazon merupakan laman web perniagaan terbesar di dunia. Bermula dengan menjual buku secara online, kini Amazon memasarkan berjuta-juta produk dalam pelbagai niche. Jika anda tidak berminat untuk buka kedai online berkaitan gajet seperti smartphone, boleh buka kedai online untuk produk kecantikan dan kesihatan, malah anda boleh menjual produk aksesori kereta, peralatan pejabat dan sebagainya.

Untuk menjadi affiliate Amazon tidak sukar. Anda hanya perlukan sebuah laman web atau blog untuk membolehkan anda daftar sebagai affiliate dengan percuma! Dan proses pendaftaran tidak sampai pun lima minit. Oh ya, anda memerlukan talian telefon yang sah untuk mengesahkan pendaftaran affiliate Amazon ini sebagai langkah keselamatan.

Untuk daftar percuma sebagai affiliate Amazon, anda boleh klik pautan berikut - https://affiliate-program.amazon.com/

Bina Kedai Online Lengkap SEO

Saya membina kedai online saya Amazing Smartphone Deals hanya dalam masa 5 minit, dan saya tidak perlu fikirkan mengenai teknik SEO sebab sudah ada cara mudah untuk melakukannya menerusi Nichify, cuba lihat paparan di bawah ini.
Saya hanya perlu lengkapkan SEO Scoring yang disediakan untuk 'store' produk saya bagi membolehkan ia berada di enjin carian. Hanya ikuti panduan yang diberikan dan dapatkan score lebih daripada 80% supaya kedai online saya berkaitan produk diindeks di enjin carian Google.

Saya pernah tunjukkan sebelum ini bagaimana saya bina page panduan untuk blogger menerusi Nichify dan berjaya berada di top enjin carian. Malah, entri menerusi Nichify itu masih lagi top rank #1 di Google, walaupun saya sudah padamkan page tersebut di Nichify ... huhuhu .. amacam?
Nampak tak kelebihan Nichify ini?

Ianya bukan sekadar untuk bolehkan anda bina sebuah kedai online sendiri yang siap dalam masa 5 minit, tetapi juga anda boleh tulis entri blog dan tempatkan ia nombor satu di rank Google.

Kedai online menerusi Nichify anda bukan sahaja mesra SEO, malah ia dilengkapi dengan shopping-cart sendiri, autoresponder sendiri untuk pemasaran email, boleh buat landing page, boleh sediakan ruangan untuk download produk ebook dan macam-macam lagi. Semuanya hanya dari satu sistem yang anda bayar SEKALI sahaja seumur hidup.

Testimoni Pengguna Nichify Terawal

Nichify hanya dibuka untuk 1000 orang yang pertama sahaja. Dan saya merupakan antara 1000 orang yang terawal dengan mendapatkan pakej ini dengan harga istimewa. Jika anda mahukan kedai online sendiri, atau blog yang power SEO, maka dapatkan pakej Nichify ini sebelum ianya ditutup. Lihat beberapa testimonial daripada rakan-rakan yang telah mendapatkan pakej Nichify ini. Serius tak rugi!!
Testimonial Sistem Nichify


Semoga berjaya.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement