Cara Termudah Bina Kedai Online Amazon Sendiri

Cara Termudah Bina Kedai Online Amazon Sendiri


Cara Termudah Bina Kedai Online Amazon. Wow, ramai affiliate marketer dan usahawan online yang sudah menempah slot untuk bina kedai online Amazon ni. Sejak ia dilancarkan, sambutan yang diberikan sangat menggalakkan. Tahniah kepada pihak Kreydle kerana telah membangunkan satu aplikasi online untuk memudahkan orang biasa menjana income ribuan ringgit menerusi kedai online Amazon. Segalanya tersiap sedia dalam masa 5 minit hanya menerusi Nichify.

Saya merupakan antara mereka yang berkesempatan mencuba Nichify ini sejak awal pembangunannya. Dan alhamdulillah, dengan Nichify, saya berjaya mengungguli carta affiliate di Ashadee.com untuk beberapa minggu. Lihat bukti yang saya tunjukkan di bawah ini. Ia adalah screenshot terbaru (20 Oktober 2015) kedudukan saya dalam ranking affiliate Ashadee.com.

Cara Termudah Bina Kedai Online Amazon Menerusi Nichify

Sekarang, sistem atau aplikasi online Nichify ini sudah berada pada tahap sangat memuaskan. Terkini, ia membolehkan pengguna Malaysia, khususnya mereka yang mahu menceburi perniagaan online berasaskan affiliate mendapat income secara berterusan menerusi program affiliate Amazon yang dijana secara automatik menggunakan Nichify.

Bayangkan Amazon yang boleh dicapai oleh pengguna serata dunia, dan mereka membeli produk-produk dalam Amazon menerusi kedai online Amazon anda sendiri? Walaupun komisen USD yang diterima adalah kecil peratusannya, namun dengan volume yang tinggi, tidak mustahil ada rakyat Malaysia yang boleh buat duit online ribuan ringgit hanya dengan kedai online Nichify ini.

Peluang Rakyat Malaysia Jana Income Menerusi Amazon

Saya positif, akan ramai rakyat Malaysia yang ambil peluang ini kerana Nichify menyediakan platform yang sangat mudah membina kedai online dengan produk Amazon, dalam masa 5 minit sahaja.

Anda mungkin tak berapa jelas, mungkin ada banyak persoalan nak tahu mengenai Nichify ini. Jika ya, saya syorkan anda tonton video percuma yang disediakan di bawah ini.

Tonton percuma video berkaitan Nichify. Berminat? Bina Kedai Online Dalam 5 Minit

Promosi Perlancaran - Diskaun 90%

Untuk tempoh sehingga 3 November 2015, anda berpeluang memiliki kedai online Amazon anda dengan diskaun sebanyak 90%. Ia merupakan harga runtuh pelancarannya pada 19 Oktober 2015. Jadi, jangan tunggu sehingga orang lain merebut peluang ini.

Lihat kedai online saya untuk Smartphone ... yang saya bina dalam masa 5 minit menggunakan Nichify ini. Anda boleh akses menerusi pautan ini - Amazing Smartphone Deals
Cara Termudah Bina Kedai Online Amazon
Teliti dahulu dan dengar penjelasan cukup lengkap dari pengasas Ashadee.com dan Kreydle - Gobala Krishnan mengenai sistem Nichify ini. Ada beberapa video untuk anda tonton, maka saya ingatkan kepada anda, tonton video-video tersebut sebelum anda dapatkan pakej bina kedai online ini. Anda pasti teruja mengetahui betapa sistem Nichify ini memberikan peluang untuk menjana income online dengan hanya membina kedai online dalam masa 5 minit sahaja!

Tonton percuma video berkaitan Nichify. Berminat? Bina Kedai Online Dalam 5 Minit

Kongsikan peluang ini pada mereka yang mungkin mahu menjalankan bisnes online sendiri. Sistem ini tidak terhad kepada sistem affiliate Amazon sahaja, malah anda boleh bina kedai online dengan produk anda sendiri, seperti saya telah melakukannya sebelum ini sehingga berjaya berada di top rank affiliate Ashadee.com.