Tahniah. Anda telah dapat komisyen!. Ini merupakan tajuk email paling seronok setiap kali mendapat notifikasi email baru setiap hari. Jika anda seorang pengguna internet, di mana setiap hari membuka dan membaca email, tidakkah anda mahu mendapat tajuk email seperti ini setiap hari?

Sejak saya mendaftar menerusi program affiliate, setiap minggu pasti akan menerima email bertajuk seperti di atas. Ada banyak variasi tajuk email seperti ini, tetapi dengan maksud yang sama - iaitu memberitahu bahawa link affiliate kepunyaan saya telah menjana komisyen iaitu income menerusi link affiliate.

Tahniah Anda Telah Dapat Komisyen

Buat Duit Online Menerusi Komisyen Affiliate
Antara banyak-banyak program buat duit online yang saya sertai, program affiliate adalah paling berbaloi. Ini adalah kerana ia membayar income anda dalam bentuk komisyen yang sangat lumayan. Anda boleh terima komisyen sehingga ribuan ringgit hanya dengan satu produk affiliate - dan saya pernah membuktikannya.

Peluang Jana Income Dari RM0.50 Sehinggalah Ribuan Ringgit

Menerusi program affiliate, anda boleh terima komisyen bermula dari RM0.50 sehinggalah RM199, malah ada produk affiliate yang membayar komisyen setiap bulan secara tetap antara RM20-RM50 hanya dari satu produk. Tidakkah ianya nampak lumayan? Jika sehari anda boleh jual 5 produk serupa dengan komisen RM50 setiap jualan, maka, sehari anda sudah menjana income RM250 sehari! Seandainya setiap hari anda berjaya jual sebanyak 1 unit produk berkomisyen RM50, ada 5 hari .... anda boleh jana income RM250 seminggu.

Cuba anda lihat contoh daripada email yang telah saya terima. Sekarang gambarkan jika email notifikasi "New Commission Generated" di bawah ini milik anda.
Buat Duit Online Menerusi Komisyen Affiliate
Anda boleh membuat kiraan dan congak sendiri.

Saya telah menyertai lebih dari 5 program affiliate, dan hampir kesemuanya telah menjana income 4 angka.

Affiliate Adalah Percuma

Paling best ialah ... program afiliate tidak memerlukan sebarang modal kewangan. Pendaftaran adalah percuma. Nak jual produk juga percuma. Langkah untuk bermula juga cukup mudah.
  1. Hanya lakukan pendaftaran, dengan memasukkan butiran diri dan email. 
  2. Sahkan pendaftaran di email.
  3. Login ke akaun affiliate.
  4. Mulakan promosi di platform yang mudah bagi anda.
Inilah yang telah saya lakukan sejak menyertai program affiliate. Affiliate bukan skim cepat kaya dan bukan MLM (Multi-Level-Marketing). Mungkin ada program affiliate yang mempunyai plan pemasarannya tersendiri, tetapi percayalah, ia merupakan salah satu cara untuk mempunyai bisnes online sendiri, selain peluang menjana income tanpa had, dengan kos yang tidak membebankan; itupun jika ada.

PPL - Salah Satu Cabang Mudah Jana Income Affiliate

Ada banyak peluang untuk menjana income menerusi affiliate ini, dan yang paling mudah ialah dengan mendapat income menerusi program PPL (Pay-Per-Lead) NiagaAffiliate. Anda hanya perlu bawakan prospek mendaftar percuma menerusi link affiliate anda, dan anda akan dibayar sebanyak RM1.00 sehingga RM5.00 untuk setiap pendaftaran.

Bukti saya dah tunjukkan di awal entri ini. Sekarang, saya mahu anda ambil peluang ini, kerana ia antara peluang paling mudah untuk anda jana income dari RM20-100 setiap bulan - hanya dari komisen bernilai RM1.00!

Saya sendiri telah menerima 3 kali pembayaran komisen NiagaAffiliate.com mudah ini. Dan kali terakhir adalah pada 15 September 2015 (semasa entri ini ditulis) iaitu sebanyak RM29 untuk income dari 1 September hingga 15 September 2015!
Buat Duit Online Menerusi Komisyen Affiliate
Jika anda berminat mahu mendapat income mudah menerusi affiliate ini, pradaftar percuma di pautan berikut: Daftar Percuma NiagaAffiliate.com

Hanya masukkan nama, email dan nombor telefon di ruangan disediakan. Dan untuk masa terhad, anda boleh menerima sebuah ebook percuma bertajuk - 3 Teknik Killer Promosi di Facebook yang boleh menjadi rujukan asas anda untuk mempromosikan NiagaAffiliate ini di facebook peribadi anda!

Amacam? Berbaloi tak? Anda buka peluang orang lain buat duit menerusi AgenAffiliate secara percuma, anda dan orang lain dapat ilmu dari ebook percuma, dan anda dapat komisen atas usaha ini!

Pradaftar percuma di pautan berikut: Daftar Percuma NiagaAffiliate.com

Semoga berjaya.Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung