Income pertama menerusi KerjaTranslator.com. Alhamdulillah, saya dapat juga income pertama online menerusi KerjaTranslator. Saya baru sahaja daftar di KerjaTranslator.com pada 18 Ogos 2015. Tawaran kerja sebagai translator atau penterjemah yang pertama saya terima ialah translate bahasa Inggeris ke bahasa Indonesia pada 1 September 2015 yang lalu.

Income Pertama Menerusi KerjaTranslator.com

Income Pertama Menerusi KerjaTranslator.com
Income pertama saya menerusi KerjaTranslator telah dimasukkan ke dalam akaun Maybank saya pada 4 September 2015. Tak banyak cuma RM20 sahaja. Jadilah untuk income pertama ini ... huhuhu..

Ok, di bawah ini adalah bukti saya mendaftar di KerjaTranslator.com pada 18 Ogos 2015. Jika anda nak mendaftar, boleh daftar menerusi pautan ini - KerjaTranslator - Pendaftaran

Baca panduan yang disertakan, dan fahami apa yang disediakan di laman web tersebut. 
Income Pertama Menerusi KerjaTranslator.com
Setelah mendaftar, baru-baru ini saya terima satu projek dari KerjaTranslator untuk melakukan kerja terjemahan dari English ke bahasa Indonesia.

Anda juga boleh menerima project alerts ini, setelah anda mendaftar di KerjaTranslator.com.

Income Pertama Menerusi KerjaTranslator.com
Cubalah. Ia mungkin menjadi sumber income tambahan anda yang boleh anda dapat secara online.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement