Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee

Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee


Pembayaran komisen affiliate ke 17 Ashadee. Komisen Ashadee masuk akaun bank lagi. Memang berbaloi sertai program affiliate ini, memang terbukti ia sebuah program percuma buat duit dengan blog. Jika anda seorang blogger baru, saya sangat sarankan anda mendaftar dan mempromosikan produk Ashadee.com ini di blog anda.

Ramai blogger Malaysia telah ikut jejak rakan-rakan blogger yang lain menyertai program affiliate ini. Program affiliate adalah salah satu daripada 4 cara buat duit online 2015 yang pernah saya sebutkan. Ia adalah program percuma, anda tidak perlu bayar sesen pun untuk buat duit online menerusi program affiliate. Jika ada program affiliate yang minta anda bayar, ia bukan program affiliate yang sebenar. :)

Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee

Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee

Alhamdulillah, saya telah terima komisen affiliate ke 17 dari Ashadee pada 4 Ogos 2015, dan penerimaan pindahan wang telah disahkan oleh Maybank pada 5 Ogos 2015. Setakat ini, jumlah komisen yang telah saya terima menerusi affiliate Ashadee.com sudah capai 4 angka, dan masih ... saya bercita-cita untuk capai impian menjadi top affiliate Ashadee pada tahun 2015.
Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee

Panduan Buat Duit Affiliate

Kepada rakan-rakan blogger yang masih belum ambil peluang untuk jana income blog menerusi program affiliate, saya sarankan anda fahami dulu mengenai program ini. Dan paling saya syorkan ialah anda muat turun dahulu panduan-panduan berikut supaya apabila anda sertai mana-mana program affiliate khususnya Ashadee.com ini, anda sudah tahu cara dan teknik yang betul untuk peroleh income pertama anda menerusi affiliate.
  1. Panduan Asas Affiliate - Sesuai untuk blogger baru yang nak tahu mengenai affiliate, dan cara untuk sertai program affiliate yang ada. Diberikan juga panduan asas untuk dapat income pertama menerusi affiliate.
  2. Pakar Affiliate - Sesuai yang dah sertai affiliate, tetapi masih gagal untuk jana income menerusinya.
  3. Bina Laman Web Affiliate Sendiri - Antara cara paling pantas dan berkesan untuk mempromosikan produk affiliate dalam satu laman web khas milik anda sendiri. Laman web yang telah tersedia dengan domain sendiri, serta beberapa fungsi tambahan untuk membolehkan memaksima income menerusi affiliate.
  4. Video Intensif Affiliate - Sesuai untuk mereka yang mahu menggandakan pendapatan online menerusi affiliate. Ia akan memberitahu anda bagaimana cara paling efektif untuk mempromosi produk affiliate dan menerima income daripada ribuan produk affiliate yang ada.
Ok. Menerusi blog post ini, saya dah tunjukkan income terkini saya yang diperoleh dari program affiliate Ashadee, dan saya juga telah berikan beberapa rujukan penting untuk berjaya di dalam program affiliate ini. Sekarang, ianya terpulang kepada anda untuk menimba ilmu mengenainya.

Anda boleh sahaja belajar secara percuma di blog saya, tetapi kena ingat.. masa tidak akan menunggu, selagi anda berlengah dan ambil masa untuk belajar mengenai sesuatu perkara - terutama bagaimana nak dapatkan income menerusi affiliate menggunakan blog, maka selagi itulah anda tidak akan dapat hasil tanpa tindakan yang pantas.

Semoga bermanfaat.