Komisen Kesepuluh Klikjer.com dan Berjaya Tersenarai Top 10 Affiliate Bulan Julai 2015

Komisen Kesepuluh Klikjer.com dan Berjaya Tersenarai Top 10 Affiliate Bulan Julai 2015


Komisen kesepuluh Klikjer.com. Alhamdulillah, dalam ketandusan kewangan selepas Raya 2015, Allah S.W.T datangkan rezeki ini kepada saya. Bulan ini, saya terima lagi komisen yang kesepuluh daripada Klikjer.com. Dan kali ini, saya berjaya pecah beberapa rekod peribadi dalam jualan produk affiliate Klikjer.com ini.

Tak sangka betul. Memang rasa bertuah dapat kenal dengan master buat duit Klikjer.com ini iaitu rakan blogger ReezLuv yang telah sudi berkongsi Tips dan Rahsia Klikjer.com. Nampaknya, dengan perkongsian ilmu yang diberikan, saya telah berupaya dari bulan ke bulan membuat jualan produk daripada Klikjer.com ini. Walaupun nilainya tidaklah hebat dan lebat, tetapi cukup memadai untuk saya dan keluarga - setidaknya selesai masalah untuk cari sumber pendapatan sampingan bayar balik duit tol dan minyak ketika jalan Raya 2015.

Komisen Kesepuluh Klikjer.com

 Komisen Kesepuluh Klikjer.com
Komisen Kesepuluh Klikjer.com
Seronok dapat email pemberitahuan daripada admin KlikJer.com mengatakan pembayaran komisen telah dibuat ke akaun Maybank saya. Dan paling seronok apabila melihat angka dan nilai komisen yang diterima kali ini meningkat dari komisen kesembilan Klikjer.com sebelum ini.

Dan ...

Bulan Julai juga menampakkan diri saya sebagai antara top 10 affiliate di Klikjer.com. Berada di senarai kedudukan ke 9 di bawah penulis ebook Rahsia Klikjer.com

Top 10 Affiliate Julai 2015 Klikjer.com 

Top 10 Affiliate Klikjer.com
Saya juga berjaya membuat 3 jualan serentak dalam masa satu hari untuk produk affiliate Klikjer.com ini. Nampaknya memang laris produk-produk yang ada di Klikjer.com.

[Baca] Nak dapatkan income menerusi Affiliate Klikjer? Baca mengenainya - Cara Daftar Sebagai Affiliate Klikjer.com

Rezeki menulis blog, in Sha Allah sentiasa ada buat mereka yang bijak ambil peluang dan melaksanakan peluang dengan ilmu yang terbaik. Jika anda seorang blogger, anda boleh promosikan produk-produk affiliate ini di blog dan menjana income menerusi komisen yang dibayar. Jika anda bukan seorang blogger pun, boleh juga dapatkan komisen jualan, jika bijak menggunakan platform media sosial yang lain seperti Facebook dan Instagram untuk mempromosi produk-produk affiiate Klikjer.com.

Cubalah rahsia dan cara buat duit blog ini. Mana tahu, rezeki anda pula esok lusa.